Yritys

Evidensian tarina

Parasta hoitoa parhaalle ystävällesi

Meille on sydämenasia, että yhä useampi suomalainen eläin on terve ja onnellinen. Haluamme, että lemmikeistä voidaan pitää hyvää huolta ja että ne saavat hädän hetkellä parasta mahdollista hoitoa. Suomen osaavimpana ja monipuolisimpana eläinlääkäreiden ja hoitajien verkostona meillä on mahdollisuus olla apunasi niin arjessa, kuin myös silloin, kun lemmikkiäsi kohtaa poikkeuksellinen hätä, sairaus tai onnettomuus.

Tarjoamme sinulle ja lemmikillesi parasta mahdollista hoitoa ja huolenpitoa ympäri Suomen aina silloin, kun sitä tarvitset.

Suomen johtava eläinlääkäripalveluiden verkosto muodostui keväällä 2015 Animagin ja Univetin yhdistyessä ja liittyessä osaksi pohjoismaista Evidensiaa. Suomessa Evidensiassa työskentelee 700 eläinlääkinnän ammattilaista yli 50 eläinlääkäriasemalla ja eläinsairaalassa yli 30 paikkakunnalla Helsingistä Rovaniemelle. Panostamme jatkuvaan osaamisen ja palveluiden kehittämiseen sekä hoidon korkeaan laatuun.

Evidensia Eläinlääkäripalvelut on Evidensia Djursjukvårdin suomalainen tytäryhtiö. Tarjoamamme eläinlääkäripalvelut perustuvat suomalaiseen huippuosaamiseen. 

Mistä kaikki alkoi?

Evidensia syntyi vuonna 2012, kun neljä Ruotsin vanhinta ja tunnetuinta eläinsairaalaa ja -klinikkaa yhdistivät voimansa.

Yhteiseltä arvopohjalta ponnistaen eläinlääkärit lähtivät kehittämään eläinlääkäriasemaketjua, joka tarjoaisi parasta hoitoa kaikille maan lemmikkieläimille. Tähän tehtävään halusivat lähteä mukaan muutkin Pohjoismaiden ja Euroopan maineikkaimmat eläinsairaalat ja eläinlääkäriasemat.

Tänä päivänä Evidensia Djursjukvård on Euroopan johtava eläinlääkäripalveluita tarjoava yritys, joka panostaa hoidon korkeaan laatuun. Vuosittain hoidamme yli 1,3 miljoonaa eläintä – koiria, kissoja, eksoottisia eläimiä ja hevosia. Evidensiaan kuuluu lähes 160 eläinsairaalaa ja eläinlääkäriasemaa seitsemässä maassa, ja yhtiössä työskentelee yli 2 200 työntekijää. 

Evidensia-nimi tulee englannin termistä evidence based medicine. Nimemme kertoo, että työmme terveyden edistäjinä perustuu tutkimukseen ja viemme koko toimialaa eteenpäin.

Evidensia on monta pientä ja suurta eläinlääkäriasemaa yhdessä

Meillä on helppo käväistä, mutta tarvittaessa eläinkaverisi puolesta taistelee koko joukko maan parhaita erityisosaajia. Evidensiasta löytyy huippuosaamista kaikkiin eläimen omistajan tarpeisiin. Kun tunnet meistä yhden, olet tuttu meille kaikille. Siitä pitää huolen yhteinen potilastietokantamme. Työskentelemme tiiviinä valtakunnallisena asiantuntijatiiminä, jotta kehitymme ja voimme tarjota sinulle ja eläinystävällesi aina alan parhaan palvelun.

Mitä eläimiä Evidensia hoitaa?

Evidensiassa hoidetaan pieneläimiä ja hevosia. Meillä asioivat pieneläimet ovat useimmiten kissoja, koiria tai eksoottisia lemmikkejä kuten esimerkiksi frettejä, kaneja, jyrsijöitä, matelijoita, kilpikonnia tai häkkilintuja. Hevosiin erikoistuneilla klinikoillamme hoidetaan ravi- ja ratsuhevosia sekä poneja.

Mitä palveluja tarjoamme?

Olemme ottaneet tehtäväksemme edistää eläimen kokonaisvaltaista terveyttä. Siksi olemme mukana eläimesi terveydenhoidon arjessa.

Terveenkin eläimen on hyvä tavata lääkäri säännöllisesti - käydä vuosittaisessa terveystarkastuksessa ja saada oman hoito-ohjelmansa mukaiset rokotteet. Meille voit tulla juttusille arkisissakin eläimen hoitoon liittyvissä asioissa, ja kun jotain ilmenee, tutkimme ja hoidamme sairaudet laadukkaasti ja ammattitaidolla alusta loppuun.

Olemme panostaneet eläinlääkäreidemme osaamisen kehittämiseen sekä laadukkaisiin ja ajanmukaisiin tutkimuslaitteisiin. Meillä lemmikistäsi otetaan tarvittaessa niin CT-, magneetti-, röntgen- kuin ultraäänikuvat ja tehdään vaativatkin leikkaustoimenpiteet.

Meiltä saat myös laajat hyvinvointipalvelut kuntoutukseen, kivunlievitykseen ja eläimen hyvään oloon. Annamme mielellämme vinkkejä lemmikin parempaan hyvinvointiin ja suunnittelemme kanssasi lemmikillesi sopivan ruokavalion – niin normaaliin päivittäiseen ruokailuun kuin osaksi tarvittavaa hoitoa.

Palvelemme laajoilla aukioloajoilla, ja kolmessa eläinsairaalassa päivystämme 24/7.