HOITOVINKIT

Sulon blogi: virallisiin tutkimuksiin valmistautuminen

Kaikki Suomen Kennelliittoon kuuluvat kasvattajat ovat sitoutuneet noudattamaan rotujen ja koirayksilöiden terveyttä edesauttavia ohjeita ja sääntöjä.

13.01.2017 - ,

Sulon blogi: luoksetulo ja jos pentu karkaa

Kun nimi kuuluu, Sulo viilettää pää viidentenä jalkana omistajansa luo. Taskusta löytyy nami tai pallo ja yhdessä pidetään bileet onnistuneen suorituksen johdosta. Aina ei kuitenkaan ole ihan niin helppoa, joskus nenä saattaa unohtua hetkeksi ihaniin hajuihin tai kaverit vain ovat niin houkuttelevia, ettei aivan heti malta. Luoksetulo on hankala temppu!

Onko lemmikkisi lihava? Tarkista nämä 7 kohtaa!

Jopa joka kolmas lemmikki on ylipainoinen. Liikakilot on helpompi välttää kokonaan kuin taistella niistä eroon jälkikäteen, muistuttaa eläinlääkäri Marit Lindberg.

Lemmikki laihdutuskuurille? – Näillä vinkeillä onnistut!

Yhä useammalla kotisohvalla köllii ylipainoinen lemmikki, ja liikakilot ovatkin yksi kissojen ja koirien suurimmista terveysongelmista.

06.01.2017 - ,

Sulon blogi: koira on tärkeä kaveri

Moni asettaa itselleen uudenvuodenlupauksia vaikkapa uuden harrastuksen aloittamiseksi tai elintapojen muuttamiseksi, me täällä Sulon blogissa päätimme myös yhden lupauksen: muista arvostaa lemmikkiäsi vuoden jokaisena päivänä!

04.01.2017 - , ,

Eläinlääkäri: Näin suojaat lemmikkisi pakkasilla

Osa koiraroduista nauttii paukkupakkasista, osalle kylmät säät saattavat olla kova koettelemus. Kissa viihtyy useimmiten pakkasella parhaiten sisätiloissa.

30.12.2016 -

Sulon blogi: hyvää uuttavuotta!

Vuoden viimeinen päivä on nyt ovella, on aika alkaa pohtia ensi vuoden lupauksia; pitäisikö aloittaa jokin yhteinen, uusi harrastus? Ylipaino on monen lemmikin ongelma ja erityisesti seniori-iässä se voi aiheuttaa monia vaivoja, ehkäpä tulevan vuoden lupaus voisi olla uuden ruokavalion suunnitteleminen eläinlääkärin kanssa? Ainakin sitä voisi luvata ottaa hyväksi tavaksi pestä lemmikin hampaat joka päivä!

23.12.2016 -

Sulon blogi: Sulon jouluntoivotukset!

Huomenna on joulu, täällä odotetaan jo jännityksellä ja innokkaina! Sulo muistuttaakin kaikkia lemmikeitä syömään herkkuja maltillisesti ja pureskelemaan ennemmin leluja kuin joulukoristeita ja -suklaita.

Näytä lisää