Eläinlääkäriasema

Evidensia Jyväskylä

Eläinlääkäriasema Evidensia Jyväskylä tarjoaa sairaalatasoista hoitoa laajoissa tiloissa Palokan Kirrissä. Toimimme tiiviissä yhteistyössä Evidensia Keljonkankaan, Evidensia Vaajakosken ja Evidensia Muuramen kanssa. Hoidamme koiria, kissoja ja muita pieneläimiä kaikilla neljällä klinikallamme Keski-Suomessa. Eläinklinikallamme Kirrissä on kissoille omat odotus-, hoito- ja heräämötilansa, jotta niille pystyttäisiin takaamaan mahdollisimman stressitön eläinlääkärikäynti.

Eläinlääkärimme ovat aidosti kiinnostuneita eläinten hyvinvoinnista. Evidensian eläinklinikalta löydät tasokasta erikoisosaamista muun muassa eläinten hammashoidosta, ortopediasta, sisätaudeista, anestesiasta ja pehmytosakirurgiasta.

Evidensia Jyväskylä tarjoaa mm. korkealaatuisia ortopedisiä tutkimuksia ja hoitoja kuten murtumahoitoja, ristisideleikkauksia, niveltähystyksiä ja jänteiden ja nivelten operaatioita. 

Eläköön seniorit! Vanhuus voi olla lemmikin elämän parasta aikaa, kunhan omistaja huomioi eläinystävänsä erityistarpeet. Tutustu palveluihimme iäkkäille lemmikeille.

Palvelumme

Henkilökunta

Hoitovinkit

logo
20.01.2017

Sulon blogi: virallisiin tutkimuksiin valmistautuminen

Kaikki Suomen Kennelliittoon kuuluvat kasvattajat ovat sitoutuneet noudattamaan rotujen ja koirayksilöiden terveyttä edesauttavia ohjeita ja sääntöjä.

logo
13.01.2017

Sulon blogi: luoksetulo ja jos pentu karkaa

Kun nimi kuuluu, Sulo viilettää pää viidentenä jalkana omistajansa luo. Taskusta löytyy nami tai pallo ja yhdessä pidetään bileet onnistuneen suorituksen johdosta. Aina ei kuitenkaan ole ihan niin helppoa, joskus nenä saattaa unohtua hetkeksi ihaniin hajuihin tai kaverit vain ovat niin houkuttelevia, ettei aivan heti malta. Luoksetulo on hankala temppu!

11.01.2017

Onko lemmikkisi lihava? Tarkista nämä 7 kohtaa!

Jopa joka kolmas lemmikki on ylipainoinen. Liikakilot on helpompi välttää kokonaan kuin taistella niistä eroon jälkikäteen, muistuttaa eläinlääkäri Marit Lindberg.

Ajankohtaista

20.01.2017

Lemmikki laihdutuskuurille? Tunnista eläinystäväsi ylipaino!

Ylipainosta ja sen aiheuttamista terveysongelmista kärsii yhä useampi lemmikki.

05.01.2017

Eläinlääkärin kattava vinkkipaketti paukkupakkasiin

Osa lemmikeistä nauttii pakkasista, osalle kylmät säät saattavat olla kova koettelemus.

08.12.2016

Drive-in-rokotukset ilman ajanvarausta!

Edulliset ja vaivattomat rokotusillat eläinlääkäriasemillamme 13.–17.12.2016.

08.12.2016

Tapaa asiantuntijamme Koiramessuilla!

Asiantuntijamme ovat tavattavissa koko viikonlopun osastollamme 6e60. Tule ja osallistu arvontaan!