Eläinlääkäriasema

Evidensia Jyväskylä

Eläinlääkäriasema Evidensia Jyväskylä tarjoaa sairaalatasoista hoitoa laajoissa tiloissa Palokan Kirrissä. Toimimme tiiviissä yhteistyössä Evidensia Keljonkankaan, Evidensia Vaajakosken ja Evidensia Muuramen kanssa. Hoidamme koiria, kissoja ja muita pieneläimiä kaikilla neljällä klinikallamme Keski-Suomessa. Eläinklinikallamme Kirrissä on kissoille omat odotus-, hoito- ja heräämötilansa, jotta niille pystyttäisiin takaamaan mahdollisimman stressitön eläinlääkärikäynti.

Eläinlääkärimme ovat aidosti kiinnostuneita eläinten hyvinvoinnista. Evidensian eläinklinikalta löydät tasokasta erikoisosaamista muun muassa eläinten hammashoidosta, ortopediasta, sisätaudeista, anestesiasta ja pehmytosakirurgiasta.

Evidensia Jyväskylä tarjoaa mm. korkealaatuisia ortopedisiä tutkimuksia ja hoitoja kuten murtumahoitoja, ristisideleikkauksia, niveltähystyksiä ja jänteiden ja nivelten operaatioita. 

Eläköön seniorit! Vanhuus voi olla lemmikin elämän parasta aikaa, kunhan omistaja huomioi eläinystävänsä erityistarpeet. Tutustu palveluihimme iäkkäille lemmikeille.

Palvelumme

Henkilökunta

Tutustu koko henkilökuntaamme

Hoitovinkit

22.02.2017

Miksi mirri mouruaa? Eläinlääkäri vastaa!

Kissakaverin mouruaminen ja levottomuus ovat monille omistajille tuttu keväinen harmi.

logo
27.01.2017

Sulon blogi: pentuvuoden päätös

Haikeansuloista päivää kaikille! Sulon 1-vuotisrokotukset ovat ovella ja samalla lähestyy myös pentuvuoden päätös. Pienestä pennunpallerosta on kasvanut jo iso poika, joka reippailee mieluusti apuna arjen askareissa kotitallilla tai klinikkakoirana. Sulon täyttäessä vuoden on hyvä aika käydä eläinlääkärissä tarkistamassa, että nuorella koiralla on kaikki hyvin.

logo
20.01.2017

Sulon blogi: virallisiin tutkimuksiin valmistautuminen

Kaikki Suomen Kennelliittoon kuuluvat kasvattajat ovat sitoutuneet noudattamaan rotujen ja koirayksilöiden terveyttä edesauttavia ohjeita ja sääntöjä.

Ajankohtaista

23.02.2017

Evidensia ja brittiläinen IVC yhdistyvät

Yhdistymisen myötä konsernista tulee Euroopan markkinajohtaja noin 500 eläinlääkäriasemalla ja -sairaalalla kahdeksassa eri maassa.

22.02.2017

Olethan jo ladannut Oma Evidensia -mobiilisovelluksen?

Sovelluksella eläinystäväsi potilastiedot ovat aina mukanasi.

17.02.2017

“Eläinystävä tekee onnelliseksi” ja 10 muuta syytä omistaa lemmikki

Pyysimme hoitohenkilökuntaamme kertomaan, mikä lemmikin omistamisessa on parasta.

14.02.2017

Eläin rakas, olet meille tärkeä

Meille on sydämenasia, että yhä useampi suomalainen eläin on terve ja onnellinen.