Yritys

Evidensian tarina

Parasta hoitoa parhaalle ystävällesi

Meille on sydämenasia, että yhä useampi suomalainen eläin on terve ja onnellinen.

Haluamme, että lemmikeistä pidetään hyvää huolta ja että ne saavat hädän hetkellä parasta mahdollista hoitoa. Suomen osaavimpana ja monipuolisimpana eläinlääkäreiden ja hoitajien verkostona meillä on mahdollisuus olla apunasi niin arjessa, kuin myös silloin, kun lemmikkiäsi kohtaa poikkeuksellinen hätä, sairaus tai onnettomuus.

Evidensiassa työskentelee nyt 700 eläinlääkinnän ammattilaista 50 eläinlääkäriasemalla ja eläinsairaalassa yli 30 paikkakunnalla Helsingistä Rovaniemelle. Panostamme jatkuvaan osaamisen ja palveluiden kehittämiseen sekä hoidon korkeaan laatuun.

Evidensia-nimi tulee englannin termistä evidence based medicine. Nimemme kertoo, että työmme terveyden edistäjinä perustuu tutkimukseen ja viemme koko toimialaa eteenpäin.

Evidensia on monta pientä ja suurta eläinlääkäriasemaa yhdessä

Meillä on helppo käväistä, mutta tarvittaessa eläinkaverisi puolesta taistelee koko joukko maan parhaita erityisosaajia. Evidensiasta löytyy huippuosaamista kaikkiin eläimen omistajan tarpeisiin.  Kun tunnet meistä yhden, olet tuttu meille kaikille. Siitä pitää huolen yhteinen potilastietokantamme. Työskentelemme tiiviinä valtakunnallisena asiantuntijatiiminä, jotta kehitymme ja voimme tarjota sinulle ja eläinystävällesi aina alan parhaan palvelun.

Mitä eläimiä Evidensiassa hoidetaan?

Meillä hoidetaan pieneläimiä, jotka ovat useimmiten kissoja, koiria tai eksoottisia lemmikkejä kuten esimerkiksi frettejä, kaneja, jyrsijöitä, matelijoita, kilpikonnia tai häkkilintuja. 

Mitä palveluja tarjoamme?

Olemme ottaneet tehtäväksemme edistää eläimen kokonaisvaltaista terveyttä. Siksi olemme mukana eläimesi terveydenhoidon arjessa.

Terveenkin eläimen on hyvä tavata lääkäri säännöllisesti – käydä vuosittaisessa terveystarkastuksessa ja saada oman hoito-ohjelmansa mukaiset rokotteet. Meille voit tulla juttusille arkisissakin asioissa, ja kun jotain ilmenee, tutkimme ja hoidamme sairaudet laadukkaasti ja ammattitaidolla alusta loppuun.

Olemme panostaneet eläinlääkäreidemme osaamisen kehittämiseen sekä laadukkaisiin ja ajanmukaisiin tutkimuslaitteisiin. Eläinlääkärime voivat niin sopiessanne ottaa lemmikistäsi tarvittaessa CT-, magneetti-, röntgen- tai ultraäänikuvat ja tehdä vaativatkin leikkaustoimenpiteet. Evidensia-erikoisklinikat tarjoavat viimeisimmän osaamisen ja uusimmat menetelmät erikoisosaamista vaativiin tilanteisiin hammassairauksissa, ortopediassa ja selkäsairauksissa.

Meiltä saat myös laajat hyvinvointipalvelut kuntoutukseen, kivunlievitykseen ja eläimen hyvään oloon. Annamme mielellämme vinkkejä lemmikin parempaan hyvinvointiin ja suunnittelemme kanssasi lemmikillesi sopivan ruokavalion – niin normaaliin päivittäiseen ruokailuun kuin osaksi tarvittavaa hoitoa.

Palvelemme laajoilla aukioloajoilla, ja kahdessa eläinsairaalassa päivystämme 24/7.

Evidensia on osana isobritannialaista IVC (Independent Vet Care) yritystä, joka on Euroopan suurin ja maailman toiseksi suurin eläinlääkäriasemaketju. Tarjoamamme eläinlääkäripalvelut perustuvat suomalaiseen huippuosaamiseen. 

Mistä kaikki alkoi?

Evidensia-ryhmä syntyi vuonna 2012, kun neljä Ruotsin vanhinta ja tunnetuinta eläinsairaalaa ja -klinikkaa yhdistivät voimansa.

Yhteiseltä arvopohjalta ponnistaen eläinlääkärit lähtivät kehittämään eläinlääkäriasemien verkostoa, joka tarjoaisi parasta hoitoa kaikille maan lemmikkieläimille. Tähän tehtävään halusivat lähteä mukaan muutkin Pohjoismaiden ja Euroopan maineikkaimmat eläinsairaalat ja eläinlääkäriasemat. Suomen johtava eläinlääkäripalveluiden verkosto muodostui keväällä 2015, kun Animagi ja Univet yhdistivät osaamisensa. Keväällä 2017 Evidensia Eläinlääkäripalvelut liittyi osaksi eurooppalaista IVC-konsernia. Tarjoamamme eläinlääkäripalvelut perustuvat suomalaiseen huippuosaamiseen.

Tänään IVC-konserni on Euroopan suurin eläinlääkäripalveluita tarjoava yritys, joka panostaa eläinten hoidon ja asiakaspalvelun korkeaan laatuun. Verkostoon kuuluu yli 800 eläinsairaalaa ja eläinlääkäriasemaa kahdeksassa maassa.

Mistä löydän lähimmän Evidensian pieneläinlääkäriaseman?

Tästä löydät linkin lähialueesi eläinlääkäriasemien sivuille:

Pääkaupunkiseutu: Helsinki, Espoo, Vantaa

Turun seutu: Turku, Raisio, Salo, Naantali, Rauma, Kalanti

Tampereen seutu: Tampere, Pirkkala, Toijala

Jyväskylän seutu: Vaajakoski, Keljonkangas

Lahti

Mäntsälä

Kerava

Järvenpää

Nurmijärvi

Lohja

Lappeenranta

Kouvola

Hamina

Seinäjoki

Oulun seutu: Oulu, Kiiminki, Haukipudas

Rovaniemi