Eläinlääkäriasema

Evidensia Karhupuisto

Evidensia Karhupuisto tarjoaa hyvää terveydenhoitoa kaikille koirille ja kissoille Helsingin Kalliossa, aivan Karhupuiston laidalla. Pieni kodinomainen vastaanottomme on turvallinen vaihtoehto myös kissoille ja aroille koirille. Henkilökuntamme suhtautuu jokaiseen potilaaseen empaattisesti taustasta ja tilanteesta riippumatta.

Panostamme erityisesti rescue-eläinten ja matkustavien lemmikkien hoitoon. Meiltä löydät erityisosaamista tuontilemmikkien tyypillisimpien ongelmien, kuten tarttuvien tautien, vanhojen vammojen ja käytösongelmien hoitoon. Eläinlääkäriasemallamme rescue-potilaita vastaanottaa eläinlääkäri Tanja Hakkarainen ja käytösneuvontaa antaa eläintenkouluttaja Helmi Pesonen.

Meiltä saat peruspalveluiden lisäksi mm. hammashoidot, kastraatiot ja viralliset röntgentutkimukset. Eläinlääkärimme ja -hoitajamme neuvovat sinua lemmikkisi terveysasioissa, jotta lemmikkisi voisi paremmin ja pysyisi terveenä. Vaivan yllättäessä teemme tarvittavat perustutkimukset ja hoidamme lemmikkiäsi kuin omaamme. Meiltä saat mukaasi myös laadukkaat erikois- ja päivittäisruuat kissallesi ja koirallesi.

Evidensia Karhupuisto toivottaa sinut ja lemmikkisi lämpimästi tervetulleiksi!

JokaKoiran ja -Kissan rokotuskäynti alk 39 €

Lue lisää uudesta edullisesta JokaKoiran ja -Kissan rokotuskäynnistä

Juhlapyhät lähestyvät ja nelijalkaiset perheenjäsenemme viettävät pian joulua kanssamme. Haluamme muistaa myös niitä koiria ja kissoja, joilla omaa kotia ei ole, ja aloitamme Evidensia Munkkivuoressa ja Karhupuistossa vuosittaisen hyväntekeväisyyskampanjan Joulu Joka Kuonolle. Kampanja-aikana 23.11.–23.12. lahjoitamme jokaisesta poliklinikkamaksusta euron eläinsuojelutyöhön. 

Tänä vuonna joululahjamme saa Rescueyhdistys Kulkurit / Rescue Association Hobo Dogs. Kulkurit on vuonna 2012 perustettu eläinsuojeluyhdistys, joka keskittyy romanialaisten koirien auttamiseen. Romaniassa arvioidaan olevan jopa 2–5 miljoonaa koditonta koiraa, ja Kulkurien tärkein tavoite on vaikuttaa kodittomien eläinten ongelmaan sen syntysijoilla, jossa tilanteeseen voidaan vaikuttaa pysyvällä tavalla. Kulkureilla on jatkuvasti käynnissä lukuisia sterilointiprojekteja ympäri Romaniaa, ja tänä syksynä saavutettiin upea 10 000 steriloidun eläimen raja. Yhden steriloinnin hinta Romaniassa on noin 30 euroa. Sterilointien lisäksi yhdistys toimii paikallisten ihmisten valistuksen ja muiden erilaisten projektien keinoin. Kulkurien kautta adoptoidaan lisäksi vuosittain Suomeen noin 500 koiraa. Lahjoituksemme osoitetaan sterilointiprojektien rahoitukseen.


Varaa eläinystävällesi nyt aika klinikallemme, teet samalla hyvää. Annetaan yhdessä parempi joulu kodittomille!

 

Palvelumme

Henkilökunta

Hoitovinkit

Läppävikaa esiintyy erityisesti cavalier kingcharlesinspanieleilla
20.10.2017

Koirien tavallisimmat sydänsairaudet

Koirien sydänsairaudet ovat melko tavallisia; niitä tavataan noin 10 %:lla koirista ja eniten niitä esiintyy ikääntyvillä koirilla. Läppävika eli endokardoosi on tavallisin koiran sydänsairaus, seuraavaksi eniten tavataan dilatoivaa sydänlihasrappeumaa. Synnynnäisiä sydämen kehityshäiriöitä on n. 5 % kaikista sydänsairauksista.

Leishmanioosi on tuontikoirien tauti.
25.09.2017

Leishmanioosi on tuontikoirien tauti

Hietasääsken piston mukana leviävä leishmanioosi on zoonoosi, eli se voi tarttua sekä eläimiin että ihmisiin. Euroopassa tautia esiintyy yleisesti Välimeren alueen maissa.

18.09.2017

Tarvitseeko vanha koira tai kissa rokotukset?

Rokotuksia suositellaan jatkettavaksi koko lemmikin elämän ajan.

Ajankohtaista

100lemmikkiä-kampanjassa Evidensia lahjoittaa apua sadalle lemmikille.
24.11.2017

Evidensia lahjoittaa hoitoa lemmikeille – yli 1000 hakemusta

#100lemmikkiä-tempaus on osa Suomi100-juhlavuoden ohjelmaa.

Evidensia Vettorin Clinical Director Mikael Granholm.
21.11.2017

Uusi eläinsairaala Evidensia Vettori avataan Raisioon

Eläinsairaala avataan kevään aikana 2018.

Evidensian toimitatapa uudistuu. Jatkossa klinikoita johtavat paikalliset eläinlääkärit.
17.11.2017

Evidensian toimintatapa uudistuu ­– eläinlääkärit johtoon

Uudessa Evidensiassa paikallisia eläinklinikoita johtavat paikalliset eläinlääkärit.

#100lemmikkiä – joululahja sadalle apua tarvitsevalle lemmikkiperheelle
15.11.2017

Evidensia lahjoittaa hoitoa sadalle lemmikille – jo yli 400 hakemusta

Suomen suurin eläinlääkäriasemien verkosto Evidensia lahjoittaa 100-vuotiaan Suomen kunniaksi 10 000 eurolla eläinlääkäripalveluita suomalaisille lemmikeille.