Tunnista kissaystäväsi

Tunnistatko sinä kissaystäväsi?
Nyt mikrosirutus leikkauksen yhteydessä veloituksetta

Kaikki Evidensia-eläinlääkäriasemat tarjoavat 14.2.–13.4. välisenä aikana kissojen kastraatio- ja sterilisaatioleikkauksen yhteydessä mikrosirutuksen veloituksetta (sis. sirun rekisteröinnin).

Katso lähiklinikkasi edulliset tarjoushinnat leikkauksille tästä

Kastraatioiden ja sterilisaatioiden hinnat ja palvelun saatavuus vaihtelevat klinikkakohtaisesti. Kaikkien Evidensia-eläinlääkäriasemien hinnastoihin voit tutustua tästä

Varaa aika kissakaverillesi

Leikkauttamalla teet palveluksen kissallesi 

– Kiima-aika toistuu tavallisesti valoisaan vuodenaikaan jopa 2–3 viikon välein. Sukukypsäksi tultuaan kissa voi saada vuodessa jopa kolme pentuetta, eli elämänsä aikana leikkaamaton mirri voi saada yhteensä jopa yli sata pentua. Suomessa kodittomia ja luonnossa villiintyneitä kissoja on jo nyt paljon enemmän kuin niille on tarjolla hyviä koteja, kertoo kissalääketieteeseen perehtynyt eläinlääkäri Aija Jantunen Lohjan Pieneläinklinikalta.

Tee palvelus kissakaverillesi ja huolehdi sen terveydestä nyt! Lue lisää palveluista ja varaa aika!

Kissan kastraatio
Kissan sterilisaatio
Kissan tunnistusmerkintä
Kissan rokotukset

JokaKoiran ja -Kissan rokotuskäynti alk 39 €

Miksi mirri mouruaa? Eläinlääkäri vastaa!

– Kissan käytös voi kiiman aikana muuttua niin paljon, että joskus omistajat ovat erehtyneet luulemaan lemmikkiään jopa sairaaksi, kertoo kissalääketieteeseen perehtynyt eläinlääkäri, Diplomate, ABVP (Canine and Feline Practice) Aija Jantunen Evidensia Lohjalta.

Lue koko artikkeli

Miksi mikrosiruttaisin? Kolme tärkeää syytä!

Suomessa katoaa vuosittain arviolta 20 000 kissaa. Kiima voi houkutella sisätiloissakin asuvan kissakaverin karkuteille, tai valvottuna ulkoileva mirri voi säikähtäessään luikahtaa ulos varmoistakin valjaista. Mikrosiru on kissan henkilöllisyystodistus ja halpa henkivakuutus.

Lue koko artikkeli 

Kissan kanssa eläinlääkäriin – Näin onnistut!

Hyvä terveydenhoito antaa kissallesi mahdollisuuden elää pidemmän ja terveemmän elämän. Kissan terveyden ja sairauden hoitamiseksi kissa on kuitenkin saatava eläinlääkäriin. Useimmat kissat eivät pidä eläinlääkärikäynneistä ja jo kissan saaminen kuljetuskoppaan voi olla vaikeaa. Jos kissa saadaan kuljetuskoppaan ilman kamppailua, usein koko eläinlääkärikäynti sujuu miellyttävämmin. Lue eläinlääkäri Esa Eskelisen vinkit helpompaan eläinlääkärikäyntiin kissan kanssa.

Lue koko artikkeli

Kissa pissaa väärin paikkoihin – Mikä neuvoksi?

– Stressi on yleisin syy siihen, että kissa pissaa muualle kuin laatikkoonsa. Elimelliset syyt tulee kuitenkin aina ensin sulkea pois, kissalääketieteeseen perehtynyt eläinlääkäri, MANZCVS (Medicine of Cats) Teija Viita-aho kissaklinikka Evidensia Felinasta.

Lue koko artikkeli

Tiesitkö: Rokottamalla suojaat kissasi näiltä taudeilta

– Parvovirukset ovat sitkeitä ja ne kestävät korkeita lämpötiloja ja desinfiointiaineita, ja ne voivat kulkeutua paikasta toiseen esimerkiksi kengissä tai vaatteissa, joten myös pelkästään sisällä asuva kissa on syytä rokottaa kissaruttoa vastaan, pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri Mirja Kaimio Evidensia Aurinkolahdesta muistuttaa.

Lue koko artikkeli