Palvelut Koirille

Koiran kotikäynti

Eläinlääkärin kotikäynti on paikallaan erityisesti silloin, kun koiran kanssa on vaikea liikkua vastaanotolle tai kun halutaan rauhallinen ympäristö esimerkiksi lemmikin eutanasialle.

Kotikäynti helpottaa asiointia

Kotikäynti helpottaa koiranomistajan elämää, koska lemmikkiä ei tarvitse itse kuljettaa eikä siirtää. Kotikäynti pitää lemmikin levollisempana ja sen tutkiminen on usein helpompaa kotioloissa. Kotikäynti säästää aikaa ja vaivaa.

Yleisin kotikäynneillä tehtävä toimenpide on eutanasia. Erityistilanteissa myös muita pieniä toimenpiteitä, kuten rokotuksia, voidaan tehdä kotikäyntinä.

Rauhallinen ympäristö viimeiselle matkalle

Lemmikistä luopuminen kodin rauhassa on monien asiakkaidemme toivoma vaihtoehto. Eutanasian yhteydessä toimitamme koiran klinikallemme odottamaan tuhkaukseen toimittamista.

Millä alueilla Evidensia tekee kotikäyntejä?

Kotikäyntejä voimme tehdä erikseen sovittaessa pääkaupunkiseudun alueella (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen) sekä Sipoossa ja mahdollisuuksien mukaan myös Tuusulassa ja Keravalla. Käyntejä voidaan tehdä arkisin (ma–pe) klo 9-20. Voit myös tiedustella akuuttiaikoja soittamalla suoraan palvelua tarjoavalle klinikalle.

Huomioithan, että ainoastaan oheisesta Varaa aika -valikosta löytyvät Evidensia-eläinlääkäriasemat tekevät kotikäyntejä erikseen sovittuna.
 
Mikäli haluat varata lemmikillesi eläinlääkärin kotikäynnin, olethan aina klinikalle yhteydessä puhelimitse. Kotikäyntejä ei valitettavasti voida varata nettiajanvarauksen kautta.

Varaa aika

Ajankohtaista

Kissan mikrosirutus kaupan päälle leikkauksen yhteydessä 14.2.–13.4.2019
14.02.2019

Kissan sirutus veloituksetta leikkauksen yhteydessä

Etu on voimassa kaikilla Evidensia-eläinlääkäriasemilla ympäri Suomen 14.2.–13.4.

19.12.2018

Turvallista joulun aikaa asiantuntijoidemme vinkeillä

Kertaa eläinlääkäreidemme kootut vinkit ja vietä turvallinen joulu ja vuodenvaihde yhdessä eläinystäväsi kanssa.

Evidensia Koiramessuilla 2018
11.12.2018

Tapaa Evidensian eläinlääkärit Koiramessujen osastollamme

Vuoden suurin koiratapahtuma Koiramessut järjestetään Messukeskuksessa 15.–16.12.