Palvelut Kissoille

Kissan kotikäynti ja noutopalvelu

Eläinlääkärin kotikäynti on paikallaan erityisesti silloin, kun kissan kanssa on hankalaa tulla vastaanotolle tai kun halutaan rauhallinen ympäristö esimerkiksi lemmikin eutanasialle.

Mitä toimenpiteitä kotikäynneillä voi tehdä?

Kotikäynneillä tehtäviä toimenpiteitä ovat mm. rokotukset, yleistutkimukset, eutanasiat, kontrolliverinäytteiden otto ja ennalta sovittuna monet muut toimenpiteet. Voimme myös arvioida klinikalla tarvittavan hoidon tai diagnoosin tarpeen ja varata jatkoajan vaikka heti.

Eläinlääkärin kotikäynti helpottaa asiointia

Kotikäynti helpottaa kissan omistajan elämää, koska lemmikkiä ei tarvitse itse kuljettaa eikä siirtää. Kotikäynti pitää lemmikin levollisempana ja sen tutkiminen on usein helpompaa kotioloissa. Kotikäynti säästää lemmikin omistajan aikaa ja vaivaa.

Noutopalvelu kissoille

Myös kissan noutopalvelu on mahdollinen, mikäli lemmikin tila tai hoito vaatii sen tuomisen eläinlääkäriasemalle ja omistajan on syystä tai toisesta hankalaa tehdä se itse. Noutopalveluun kuuluu myös eläimen palauttaminen kotiinsa, ellei toisin sovita. Noutopalvelua käytettäessä kissan tulee olla valmiina kuljetuskopassaan sitä haettaessa.

Rauhallinen ympäristö kissan viimeiselle matkalle

Lemmikin lopettaminen on yksi yleisimpiä kotikäynnin syitä. Lemmikistä luopuminen kodin rauhassa on monien asiakkaidemme toivoma vaihtoehto. Eutanasian yhteydessä toimitamme kissan klinikallemme odottamaan tuhkaukseen toimittamista.

Kotikäyntejä pääkaupunkiseudulla

Kotikäyntejä voimme tehdä säännöllisesti pääkaupunkiseudun alueella (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen) sekä Sipoossa ja mahdollisuuksien mukaan myös Tuusulassa ja Keravalla.  Teemme käyntejä arkisin (ma–pe) klo 9-20. Voit myös tiedustella akuuttiaikoja.

Huomioithan, että ainoastaan oheisesta Varaa aika -valikosta löytyvät Evidensia-eläinlääkäriasemat tekevät kotikäyntejä.

Varaa aika

Ajankohtaista

13.09.2018

Evidensia palkitsee jälleen aktiivisen eläinlääketieteen opiskelijan

Vuosittain jaettavan Evidensia Stipendin suuruus on 1000 euroa.

24 h päivystävä eläinsairaala Espooseen
11.09.2018

Uusi 24/7 päivystävä eläinsairaala Espooseen

Finnoon Evidensia-eläinsairaala muuttaa vuoden 2019 alussa uusiin tiloihin Espoon Suomenojalle, jossa se palvelee jatkossa 24/7 päivystävänä eläinsairaalana vanhalla tutulla nimellään Espoon eläinsairaala.

06.09.2018

Lisääntymistieteen palvelut jälleen Evidensiasta

Mäntsälän eläinlääkäriasemalla on syyskuun alussa aloittanut lisääntymistieteisiin erikoistunut eläinlääkäri Tuire Tamminen.