Takaisin

Eläinlääkärimme

Hanna Pihlman

Hanna Pihlman

Erikoiseläinlääkäri, Klinikan johtaja

Hanna Pihlman

Erikoiseläinlääkäri, Klinikan johtaja

Hanna on valmistunut eläinlääkäriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2011. Neljä vuotta myöhemmin Hanna valmistui pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäriksi sekä suoritti lisäksi brittiläisen kirurgian lisäkoulutuksen General Practitioner Certificate in Small Animal Surgery.

Evidensia Tampereella Hanna on aloittanut vuonna 2014 työskenneltyään sitä ennen muun muassa Yliopistollisen eläinsairaalan kirurgian yksikössä sekä useilla pieneläinklinikoilla pääkaupunkiseudulla. Hannan erityisiä kiinnostuksen kohteita ovat pehmytosakirurgia, ortopedinen diagnostiikka, anestesiologia ja kivun hoito sekä kasvainsairauksien kirurginen ja lääkkeellinen hoito.

Vapaa-aika kuluu matkustelun, musiikin ja väitöskirjatutkimuksen parissa.

Perehtyneisyys
 • Anestesia
 • Tuki- ja liikuntaelinsairaudet / Ortopedia
 • Pehmytosakirurgia
Kielitaito
 • Suomi
 • English
Ilona Kuoppamäki

Ilona Kuoppamäki

Eläinlääkäri

Ilona Kuoppamäki

Eläinlääkäri

Ilona on valmistunut eläinlääkäriksi vuonna 2013 Helsingin yliopistosta, jonka jälkeen hän on tehnyt monipuolista pieneläinpraktiikka eri klinikoilla. Vuoden 2015 Ilona vietti Yliopistollisessa pieneläinsairaalassa suorittaen internship-jatkokoulutusohjelman.

Ilona tekee peruspotilaiden lisäksi hammashoitoja ja hänellä on paljon kokemusta myös akuuttipotilaiden hoidosta. Kissalääketiede on Ilonan erityinen intohimo ja parhaillaan hän suorittaa Sydneyn yliopiston kaksivuotista Feline Medicine -etäkurssia.

Kotona Ilonalla on kolme maatiaiskissaa. Työn vastapainona hän harrastaa lukemista ja joogaa.

Perehtyneisyys
 • Suu- ja hammassairaudet
 • Kissalääketiede
Kielitaito
 • Suomi
 • English

Jenni Nystedt

Eläinlääkäri

Jenni Nystedt

Eläinlääkäri

Jenni on valmistunut eläinlääkäriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2009. Klinikallemme Evidensia Tampereelle Jenni tuli töihin vuonna 2012. Jennin erityisenä kiinnostuksen kohteena ovat kissojen sairaudet, joihin hän on perehtynyt useilla kursseilla sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Kissapotilaiden lisäksi Jenni tekee hammashoitoja.

Kotona Jennillä on kaksi rotukissaa sekä kaksi koiraa.

Perehtyneisyys
 • Kissalääketiede
Kielitaito
 • Suomi
 • English
Salla Leppävuori

Salla Leppävuori

Eläinlääkäri, Klinikan johtaja

Salla Leppävuori

Eläinlääkäri, Klinikan johtaja

Salla on valmistunut eläinlääkäriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2002 ja aloittanut Evidensia Tampereella vuonna 2012. Salla on perehtynyt erityisesti vaativien sisätautipotilaiden hoitamiseen sekä ultraäänitutkimuksiin ja sydänsairauksien hoitoon.

Kotona Sallalla on kaksi koiraa, borderterrieri Nasta ja bordercollie Niitti.

Perehtyneisyys
 • Sydänsairaudet / Kardiologia
 • Sisätaudit
Kielitaito
 • Suomi
 • Svenska
 • English
Tuire Tamminen

Tuire Tamminen

Erikoiseläinlääkäri

Tuire Tamminen

Erikoiseläinlääkäri

Tuire on valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi Helsingissä 2005. Hän on suorittanut eurooppalaisen lisääntymistieteen erikoistumistutkinnon (Dipl ECAR) 2012, ja kansallinen pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäritutkinto hyväksyttiin 2013. Tuire työskenteli Mäntsälän eläinlääkäriasemalla vuosina 2005-2015, ja palasi Evidensia Mäntsälään sekä Evidensia Tampereelle syksyllä 2018. Hän on toiminut myös Helsingin yliopiston eläinlääketieteellisessä tiedekunnassa sekä potilastyössä että opetustehtävissä vuosina 2006-2011. Opetustehtävät jatkuvat edelleen tuntiopettajana.
 
Tuiren tekeillä olevan väitöskirjan aiheena on koiran kohdun polttoheikkous ja oksitosiinireseptorit.
 
Erityisenä mielenkiinnon kohteena lisääntymistieteen lisäksi ovat pehmytosakirurgia, urologia ja endokrinologia.
 
Kansainväliset julkaisut: https://orcid.org/0000-0002-3892-7376
Perehtyneisyys
 • Lisääntyminen
Kielitaito
 • Suomi
 • English

Varpu Laine

Eläinlääkäri

Varpu Laine

Eläinlääkäri

Varpu on valmistunut eläinlääkäriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2016. Evidensia Tampereella Varpu aloitti jo opiskeluaikanaan avustajan roolissa, ja opiskelujen edetessä titteliksi vaihtui eläinlääkäri. Varpu suorittaa tällä hetkellä pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkärin tutkintoa.

Erityisiä kiinnostuksen kohteita ovat ensihoito, sisätaudit sekä pehmytosakirurgia. Varpu hoitaa mielellään myös kaneja ja jyrsijöitä.

Perehtyneisyys
 • Yleislääketiede
Kielitaito
 • Suomi
 • English

Hoitajat

Eve Salminen

Evelina eli Eve on valmistunut pieneläinhoitajaksi vuonna 2004. Evidensia Tampereella Eve on aloittanut vuonna 2016 työskenneltyään sitä ennen muun muassa Evidensian eläinsairaalassa Tammistossa sekä Evidensia Kampissa. Eve suorittaa tällä hetkellä hoitajille suunnattua kaksi vuotta kestävää anestesiologian lisäkoulutusta.

Eve kokee työssään tärkeäksi eri eläinten yksilöllisten ja lajityypillisten tarpeiden huomioimisen. Iso osa työajasta kuluu leikkaussalissa.

Kotoa löytyy lhasa apso Zicon lisäksi vilkkaat frettipojat Hunskeli ja Näsä.

Heidi Pitkänen

Heidi Pitkänen

Hoitaja

Heidi Pitkänen

Hoitaja

Heidi on valmistunut pieneläinhoitajaksi vuonna 2005 ja fysioterapeutiksi vuonna 2012. Evidensia Tampereella Heidi on aloittanut vuonna 2013. Syksyllä 2018 Heidi aloitti eläinfysioterapeutin erikoistumisopinnot. Fysioterapeutin tutkinto onkin tuonut Heidille erityistä mielenkiintoa tuki- ja liikuntaelinsairauksia sekä kuntouttamista kohtaan.

Heidin sydäntä lähellä ovat noutajat sekä kotona löhöilevä Centti-kissa.

Laura Suominen

Laura Suominen

Hoitaja

Laura Suominen

Hoitaja

Laura aloitti hoitajaopintonsa oppisopimuksella vuonna 2009 ja valmistui klinikkaeläinhoitajaksi 2011. Takana on jo pitkä historia Evidensialla, ensin Tampereen Peltokadulla ja sitten Partolan klinikan vastuuhoitajana. Tällä hetkellä Laura on opintovapaalla ja tekee keikkaa opintojen ohessa jälleen Peltokadulla.

Rempseä ja hyväntuulinen Laura on aktiivinen urheilija ja koiraharrastaja. Laura kasvattaa cornish rex -kissoja ja lemmikkeinä terraarioista löytyy myös muutama viljakäärme.

Lotta Hellman

Lotta Hellman

Hoitajaharjoittelija

Lotta Hellman

Hoitajaharjoittelija

Lotta on valmistunut eläintenhoitajaksi 2018, jonka jälkeen Lotta aloitti meillä oppisopimuskoulutuksen tarkoituksenaan valmistua klinikkaeläinhoitajaksi. Lotta työskentelee hoitajaharjoittelijana eläinlääkärien sekä hoitajien työparina.

Työssään Lottaa kiinnostavat erityisesti erilaiset tuki- ja liikuntaelinsairaudet, kuvantaminen sekä ortopedia.

Vapaa-ajallaan Lotta retkeilee sekä kunnostaa vanhaa omakotitaloaan. Kotona hänellä on kaksi maatiaiskissaa sekä länsigöötanmaanpystykorva, jonka kanssa harrastetaan metsälenkkejä ja aloitellaan jälkiharrastusta.

Maarit Jokitulppo

Maaritilla on pitkä historia klinikallamme, sillä hän aloitti työt yrityksessä jo vuonna 1988. Maarit on perehtynyt erityisesti erilaisiin jalostukseen, lisääntymiseen sekä keinosiemennyksiin liittyviin asioihin.

Kotoa Maaritilla on lauma staffeja, joiden kanssa kierretään aktiivisesti näyttelyitä niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Piia Wallin

Piia Wallin

Hoitaja

Piia Wallin

Hoitaja

Piian on valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi vuonna 2016 ja aloitti valmistumisen jälkeen työt Evidensia Tampereella. Piia pitää erityisesti akuuttipotilaiden hoidosta sekä työskentelystä anestesiapotilaiden kanssa.

Voit bongata Piian suppailemasta Näsijärveltä tai vetoharrastamasta kahden vauhdikkaan huskynsä kanssa. Kotona järjestystä ylläpitää Ritva-kissa.

Sinikka Orava

Sinikka Orava

Hoitaja

Sinikka Orava

Hoitaja

Sinikka on työskennellyt klinikallamme sen perustamisesta lähtien vuodesta 1978, ja hänen taustallaan on pitkä ja monipuolinen työhistoria meillä. Nykyisin päivät klinikalla kuluvat erilaisten hallinnollisten asioiden ja klinikan päivittäisten asioiden hoitamiseen. Sinikan tehtäviin kuuluu myös klinikan “äitihahmona” toimiminen.

Vapaa-aika kuluu puutarhanhoidon sekä avantouinnin parissa. Entiseltä koiraharrastajalta ja rottweilerkasvattajalta löytyy tällä hetkellä kotoa kaksi ihanaa kotikissaa.

Sonja Kramer

Sonja Kramer

Hoitaja

Sonja Kramer

Hoitaja

Sonja on valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi vuonna 2017 ja työskennellyt siitä lähtien Evidensia Tampereella. Sonjaa kiinnostavat erityisesti kissojen parissa työskentely sekä hammashoidot. Tulevaisuudessa Sonja haluaa perehtyä syvällisemmin lemmikkien anestesiaan.

Lemmikkeinä Sonjalla on kaksi kissaa.

Tiina Sarjanen

Tiina Sarjanen

Hoitaja

Tiina Sarjanen

Hoitaja

Tiina on koulutukseltaan pieneläinhoitaja ja aloittanut alalla vuonna 2005. Evidensia Tampereella Tiina aloitti työskentelyn vuonna 2012. Erityisesti Tiinaa kiinnostavat hammassairaudet, joten päivät kuluvatkin pitkälti hammashoitopotilaiden parissa. Ammatillisia kiinnostuksen kohteita ovat myös leikkaussalityöskentely ja CT-tutkimukset. Tiina toimii klinikallamme CT-hoitajana ja hygieniavastaavana.

Ammattitutkinnon lisäksi Tiina on kouluttautunut anestesiologiassa, röntgen- ja CT-kuvantamisessa, pieneläinten suu- ja hammassairauksissa sekä ruoansulatus- ja kasvainsairauksissa. Hänellä on laaja laser-terapiahoitojen koulutus.

Vapaa-aika on jo yli parinkymmen vuoden ajan kulunut vinttikoirien parissa kilpailuttajana, kokeiden järjestäjänä sekä tuomarina. Tiinan kotona asuu kaksi italianvinttikoiraa.

Muu henkilökunta

Anna Mäkinen

Anna Mäkinen

Klinikkamanageri

Anna Mäkinen

Klinikkamanageri

Annalla on kaupallisen alan koulutus, ja tiimissämme hän aloitti klinikkamanagerina elokuussa 2018. Työssään Anna toimii klinikalla hoitajien ja asiakaspalvelijoiden esimiehenä, vastaa klinikan hallinnollisesta arjesta ja hoitaa monipuolisesti esimerkiksi rekrytointeja ja markkinointia.

Arjessaan Anna on aktiivinen koiraharrastaja ja -kasvattaja, trimmaaja sekä yhdistysaktiivi, joka remontoi taloaan ja neuloo sukkia.

Kielitaito
 • Suomi
 • English
Erika Lehtinen

Erika Lehtinen

Hoitaja, Asiakaspalvelu

Erika Lehtinen

Hoitaja, Asiakaspalvelu

Erika aloitti työskentelyn asiakaspalvelijana Evidensia Tampereella vuonna 2010 ja valmistui klinikkaeläintenhoitajaksi vuonna 2016. Erikan töihin klinikalla kuuluvat erityisesti asiakaspalveluun liittyvät tehtävät, ja tapaatkin Erikan klinikallamme vastaanotossa toivottamassa sinut ja lemmikkisi tervetulleeksi.

Lemmikkeinä Erikalla on sileäkarvainen kettuterrieri Mikkis.

Senni Almusa

Senni Almusa

Asiakaspalvelu

Senni Almusa

Asiakaspalvelu

Senni on palvellut asiakkaitamme klinikalla vuodesta 2009. Tapaat Sennin heti tullessasi sisään vastaanotossamme. Ammatillisena kiinnostuksena Sennillä on ruokintaan ja ravitsemukseen liittyvät asiat.

Sennillä on vankka osaaminen kanien ja jyrsijöiden hoidosta yli 20 vuoden ajalta, ja kotoa löytyykin lauma kaneja ja marsuja.