Palvelut KOIRILLE

Pentuvuoden eläinlääkärikäynneillä annamme koiranpennullesi parhaat eväät sen koko elämän ajaksi. Pentuvuosi-ohjelman avulla pentusi saa sille sopivaa ennakoivaa hoitoa ja huolenpitoa heti ensimmäisistä viikoista lähtien. Pentusi terveydenhoito on alusta alkaen suunnitelmallista ja tähtää koirasi parhaaseen mahdolliseen hyvinvointiin ja terveyteen.
Aikuinen koira tarvitsee hyvää vuosittaista terveydenhoitoa pysyäkseen hyväkuntoisena ja aktiivisena. Terveystarkastuksessa varmistamme kattavasti koirasi terveydentilan ja rokotustarpeen rodun käyttötarkoitus ja elinympäristö huomioiden. Hammastarkastus on tärkeä vuosittainen rutiini erityisesti pienemmille koirille. Erikoisasiantuntijamme ovat apunanne, mikäli koiraasi kohtaa poikkeuksellinen hätä, sairaus tai onnettomuus.
Koiran ikääntyessä se kohtaa elimistössään pieniä ja suuria muutoksia, joiden aiheuttasta kivusta on vaikeaa nähdä merkkejä kotona. Senioritarkastus on ikääntyvän koiran tärkeä vuosittainen rutiini, jossa piilevät ongelmat voidaan havaita ajoissa. Erikoisasiantuntijamme ovat apunanne, mikäli koiraasi kohtaa poikkeuksellinen hätä, sairaus tai onnettomuus.