Palvelut Kissoille

Pentuvuoden eläinlääkärikäynneillä annamme kissanpennullesi parhaat eväät sen koko elämän ajaksi. Pentuvuosi-ohjelman avulla pentusi saa sille sopivaa ennakoivaa hoitoa ja huolenpitoa heti ensimmäisistä viikoista lähtien. Pentusi terveydenhoito on alusta alkaen suunnitelmallista ja tähtää kissasi parhaaseen mahdolliseen hyvinvointiin ja terveyteen.
Aikuinen kissa tarvitsee laadukasta vuosittaista terveydenhoitoa pysyäkseen hyväkuntoisena ja aktiivisena. Terveystarkastuksessa varmistamme kattavasti kissasi terveydentilan ja rokotustarpeen. Myös hammastarkastus on tärkeä rutiini kaikille kissoille. Erikoisasiantuntijamme ovat apunanne, mikäli kissaasi kohtaa poikkeuksellinen hätä, sairaus tai onnettomuus.
Kissasi täytettyä 10-vuotta se alkaa kohdata pieniä ja suuria muutoksia elimistössään. Senioritarkastus on ikääntyvän kissan tärkeä vuosittainen rutiini, jossa piilevät ongelmat voidaan havaita ennen kuin sairaus aiheuttaa kissalle näkyviä oireita. Erikoisasiantuntijamme ovat apunanne, mikäli kissaasi kohtaa poikkeuksellinen hätä, sairaus tai onnettomuus.