Hevossairaala

Evidensia Hyvinkää

Hinnasto

Tästä löydät esimerkkihintoja yleisimmistä palveluistamme. Tarkemman hinta-arvion saat käynnin yhteydessä. Käytetyt ja mukaan luovutetut lääkkeet ja tarvikkeet sekä mahdollinen rauhoitus tai nukutus riippuvat lemmikistäsi ja vaikuttavat käynnin hintaan.Terveydenhoito

Terveyskäynti

123 €

VetCheck

SRL jäsenkortilla 78 €

ei jäsen 88€

VetCheck Laaja

SRL jäsenkortilla 199 €

ei jäsen 267 €

Rokotus

63,58 €

+rokotteet

Raspaus

alkaen 91,07 €

+rauhoitus+lääkkeet

Eläinlääkärikäynti

Ostotarkastus

alkaen n.250 €

raajakuvineen n. 480€

Ontumatutkimus

alkaen 118 €

Mahalaukun tähystys

204 €

+rauhoitus+lääkkeet

Hiekkaröntgen

185 €

+rauhoitus+lääkkeet

Kastraatio

max 750 €

Eutanasia

max n. 500 €

sis hävitys

Hinnat alkaen. Hinnat sisältävät arvonlisäveron, poliklinikkamaksun arkipäivänä sekä lääkekäsittelymaksun. Hinnat ovat voimassa klinikan aukioloaikana. Mahdolliset kotiin mukaan annettavat lääkkeet ja tarvikkeet laskutetaan erikseen. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi.

 

Eläinlääkäripalvelun kokonaishintaan vaikuttavat käynnin pituus, tehtävät toimenpiteet ja tutkimukset (mm. laboratorio, röntgen, ultraääni, CT), eläimen koko, tarvikkeet ja lääkitys. Erikoiseläinlääkärin tutkimus ja hoito hinnoitellaan erikseen. Annamme mielellämme etukäteen hinta-arvion eläimesi hoitokustannuksista.

 

Tiedustelut voit tehdä ajanvarausnumerostamme. Tarkemman hinta-arvion saat käynnin yhteydessä, kun eläinlääkäri on kartoittanut potilaan tilanteen ja tarpeet.

 

Koko hinnastoon voit tutustua toimipaikoissamme.