Takaisin

Eläinlääkärimme

Jonna Packalén

Eläinlääkäri

Jonna Packalén

Eläinlääkäri

Minua kiinnostaa erityisesti koirien ja kissojen hammassairaudet. Eläinlääkärin ammatista olen  haaveillut pikkutytöstä saakka, enkä koskaan ole mitään muuta alaa harkinnutkaan. Koirat ovat erityisen lähellä sydäntäni, mutta hoidan mielelläni myös kissoja ja eksoottisiakin potilaita. Työssä tärkeintä  minulle on päästä hoitamaan lemmikkejä parhaan tietoni ja taitoni  mukaan sekä tarjota asiakkaille mahdollisimman miellyttävä käyntikokemus. Koen että alan parhaita puolia on se, että aina voi oppia uutta ja päivät ovat mielenkiintoisen monipuolisia.  Viimeisin käymäni koulutus on koskenut terapialaserin käyttöä. 

Kielitaito
 • Suomi
 • English

Malla Muhonen

Eläinlääkäri

Malla Muhonen

Eläinlääkäri

Valmistuin eläinlääkäriksi Helsingistä 2016. Tämän jälkeen työskentelin pieneläin- ja hevospraktiikassa Pohjanmaalla, kunnes vihdoin pääsin palaamaan kotikonnuille pääkaupunkiseudulle.

Nyt työskentelen Evidensia Karhupuistossa ja Munkkivuoressa.

Eläinlääkärin työssä mielestäni parasta on ongelmien ratkaiseminen sekä ihmisten että eläinten auttaminen. Olen kiinnostunut kirurgiasta ja hammashoidosta.

Vapaa-aikani vietän urheillen.

Tanja Hakkarainen

Eläinlääkäri, Klinikan johtaja

Tanja Hakkarainen

Eläinlääkäri, Klinikan johtaja

Tanja Hakkarainen on työskennellyt eläinlääkärinä vuodesta 2000. Tanjan erityisiä kiinnostuksen kohteita ovat sydän- ja keuhkosairaudet sekä sisätaudit ja ihosairaudet. Tanja antaa myös käytösneuvontaa. Tanjan sydäntä lähellä ovat iäkkäiden lemmikkien ongelmat sekä ns. rescue-toiminnan kautta kodin saaneiden eläinten terveydenhoidon erityispiirteet. Tanja on perehtynyt tuontikoirilla mahdollisesti esiintyvien tarttuvien sairauksien diagnostiikkaan ja hoitoon.

Perehtyneisyys
 • Ihosairaudet / Dermatologia
 • Sydänsairaudet / Kardiologia
 • Sisätaudit
Kielitaito
 • Suomi
 • Svenska
 • English
 • Español

Hoitajat

Emmi Lehtonen

Hoitaja

Emmi Lehtonen

Hoitaja

Emmi on aloittanut hoitajana Evidensia Munkkivuoressa Tanja Hakkaraisen ohjauksessa jo vuonna 2013. Vuosien aikana Emmille on kehittynyt ymmärrys rescue-eläinten, tarttuvien tautien sekä lemmikkien matkustamiseen liittyvistä erityispiirteistä. Emmillä on vahva kokemus myös ortopedisessä leikkaustiimissä työskentelystä. 

Megan Airaksinen

Megan aloitti syyskuussa 2015 oppisopimuskoulutuksen klinikkaeläintenhoitajaksi Evidensia Karhupuistossa. Hän valmistui Amiedusta syksyllä 2016 ja suoritti näyttötutkintonsa marraskuussa samana vuonna. 

Kielitaito
 • Suomi
 • English
Omat eläimet
 • Bordercollie Misty

Nina Kiuru

Hoitaja

Nina Kiuru

Hoitaja

ÄITIYSLOMALLA

Nina on valmistunut pieneläinhoitajaksi vuonna 2007 ja siitä lähtien työskennellyt hoitajana Evidensia Kampissa. Syyskuussa 2015 hän siirtyi Evidensia Karhupuistoon. Nina työskentelee mielellään hammashoitojen, leikkausten ja röntgenkuvausten parissa. 

Kielitaito
 • Suomi
 • Svenska
 • English
Omat eläimet
 • Rhodesiankoira Mila

Muu henkilökunta

Helmi Pesonen

Käytösneuvoja

Helmi Pesonen

Käytösneuvoja

Olen koulutukseltani eläintenkouluttaja ja eläintenkouluttajan työtä olen tehnyt vuodesta 2002. Suomessa olen suorittanut Koirien koulutusohjaaja- ja Ongelmakoirakouluttajakurssit. Tällä hetkellä opiskelen Belgiassa Odiseen yliopistossa Postgraduate Course in Companion Animal Behaviour and Welfare -opintoja, jotka antavat lisäosaamista haastavien käytösten hoitamiseen. Opinnoista on viimeinen vuosi jäljellä ja pääasiassa suoritan opintoja Suomesta käsin. 

Erityisen kiinnostunut olen epävarmojen koirien hoidosta, mutta parasta työssäni on vaihtelevuus. Omat koirani ovat rescuetaustaisia ja vapaaehtoistyöni rescuekentällä auttaa näkemään rescuekoirien haasteiden erityispiirteitä. Työskentelen mielelläni erilaisten ihmisten ja koirien kanssa. Parasta työssäni on etsiä omistajalle ja koiralle sopivinta tapaa hoitaa käytöshaastetta ja tietysti nähdä rentoja ja tyytyväisiä omistajia koirineen. 

Minulla on kotona neljä koiraa, kaksi maatiaiskissaa, muutama kana, lauma vuohia ja kaksi hevosta. 

Helmi pitää käytösterapiavastaanottoa Karhupuiston toimipisteessä, varaa aika vastaanotolle suoraan täältä