Takaisin

Haemme klinikkaeläintenhoitajaa Hämeenlinnaan

 

Haemme Evidensia Hämeenlinnan eläinlääkäriasemalle määräaikaiseen kesälomasijaisuuteen klinikkaeläintenhoitajaa.

Touko- ja lokakuun välille, tarkka ajanjakso sovitaan myöhemmin. Toivomme että olisit jo suorittanut klinikkaeläintenhoitajan näyttötutkinnon, tai ainakin opintojesi loppuvaiheessa ja että sinulla on aikaisempaa kokemusta eläinlääkäriasemalla työskentelystä. Toivomme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, innostusta kehittää klinikkaa ja itseäsi sekä vuorovaikutustaitoja.

Työ pitää sisällään asiakaspalvelua, eläinlääkärin avustamista erilaisissa toimenpiteissä, laboratoriotyöskentelyä, leikkausvalmistelua, anestesiavalvontaa, röntgenkuvantamista, varastonhallintaa, ja muita klinikan töitä. Työaika sijoittuu välille ma-pe 7:30-19:30.

Eläinlääkäriasema Evidensia Hämeenlinna toimii valtaväylien läheisyydessä, Tiiriössä. Eläinklinikkamme sijaitsee tilavassa, remontoidussa kiinteistössä, joka mahdollistaa tehokkaan ja nykyaikaisen vastaanoton. Kissoille on erillinen odotustila turhan stressin välttämiseksi. Eläinlääkäreillämme on erityisosaamista mm. iho- ja sydänsairauksista, hammashoidoista sekä pehmytosakirurgiasta.

Lähetäthän hakemuksesi meille viimeistään 15.2.2019 mennessä, tästä linkistä.

​Kerromme mielellään lisää avoinna olevasta työtehtävästä ja meistä työpaikkana! Lisätietoa tehtävästä antaa Henna Rauhalahenna.rauhala@evidensia.fi