Takaisin

Haemme klinikkamanageria Partolaan

 

Haemme peruspraktiikkaan keskittyvälle  Evidensia Partolan klinikalle klinikkamanageria johtamaan Partolan klinikkaa yhdessä klinikan johtajan kanssa. Klinikkamanagerin tehtävät ovat osa-aikaisia, jonka lisäksi työskentelet klinikan hoitajana. Partolassa työskentelee klinikan johtajan lisäksi kaksi eläinlääkäriä ja kaksi hoitajaa.

Klinikkamanagerina huolehdit eläinlääkäriasemalle asetettujen tavoitteiden toteutumisesta Evidensian arvojen mukaisesti sekä varmistat, että klinikalla noudatetaan sovittuja toimintatapoja. Toimit klinikkaeläintenhoitajien esimiehenä ja klinikan johtajan tukena klinikan johtamisessa ja toiminnan kehittämisessä. Työsi pääpaino on varmistaa klinikan toiminnot siten, että eläinlääkärit, hoitajat ja muu mahdollinen klinikalla työskentelevä henkilökunta voivat keskittyä tehtäviensä mukaiseen työskentelyyn. Huolehdit myös klinikan liiketoimintaan, työajanhallintaan, ja taloushallintoon liittyvistä tehtävistä ja raportoinnista yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten kumppaneiden kanssa.

Evidensia Partola on hyvin varusteltu ja siellä voidaan tehdä kaikki perustoimenpiteet lemmikin hoitoon liittyen. Klinikalla on inhalaatioanestesialaitteet sekä mahdollisuus laboratoriotutkimuksiin, myös perushammastoimenpiteet onnistuvat. Klinikallamme aloittaa vuoden vaihteessa uusi klinikan johtaja ja pääsetkin yhdessä klinikan johtajan kanssa luomaan Evidensia Partolalle täysin uutta ilmettä ja toimintatapaa.

Partolan klinikka sijaitsee Pirkkalan ja Tampereen rajalla Partola-keskuksessa. Toimipisteen ympärillä ovat vilkkaat ja kasvavat Härmälän sekä Nuolialan asuinalueet. Liikenneyhteydet klinikalle ovat erinomaiset niin omalla autolla kuin julkisilla liikennevälineillä. Klinikka on avoinna maanantaista perjantaihin ja työ käsittää ilta- ja aamuvuoroja. Klinikan tukena toimii Evidensia Tampere, joka tulee keväällä laajentamaan aukioloaikojaan ympärivuorokautiseksi.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä pienellä ja kotoisalla, mutta kuitenkin hyvin varusteltua klinikkaa paikallisella otteella ja kehittää sen toimintaa tukenasi klinikan osaava ja innostunut henkilöstö sekä yhtiön tarjoamat tukitoimet. Evidensiassa saat ammatillisen työyhteisön, hyvät mahdollisuudet kouluttautua ja kehittää omaa osaamistasi sekä laajan, maanlaajuisen ja kansainvälisen kollegaverkoston.

Haethan tehtävää mahdollisimman pian, tästä linkistä, työt voit aloittaa joustavasti 1.1.2019 jälkeen ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Linda Hartikainen, linda.hartikainen@evidensia.fi, 0505903935.