Takaisin

Haemme Eläinsairaala Vethaus Hattulaan klinikkamanageria

 

Vethaus on Suomen ensimmäinen ympärivuorokauden yksityinen päivystävä eläinsairaala, nyt haemme vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen klinikan johtajien tueksi klinikkamanageria.

Klinikkamanagerina huolehdit eläinlääkäriasemalle asetettujen tavoitteiden toteutumisesta Evidensian arvojen mukaisesti sekä varmistat, että klinikalla noudatetaan sovittuja toimintatapoja. Toimit klinikkaeläintenhoitajien ja asiakaspalvelijoiden esimiehenä ja klinikan johtajan tukena klinikan johtamisessa ja toiminnan kehittämisessä. Työsi pääpaino on toimia luotettavana esimiehenä ja varmistaa klinikan toiminnot siten, että eläinlääkärit, hoitajat, asiakaspalvelijat ja muu mahdollinen klinikalla työskentelevä henkilökunta voivat keskittyä tehtäviensä mukaiseen työskentelyyn. Huolehdit myös klinikan liiketoimintaan, työajanhallintaan, ja taloushallintoon liittyvistä tehtävistä ja raportoinnista yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten kumppaneiden kanssa.

Olet hakemamme henkilö tehtävään, mikäli sinulta löytyy reipasta otetta työntekoon, oma-aloitteisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä, positiivista asennetta sekä motivaatiota ja intoa oppia uutta. Työskentelet tarvittaessa myös paineen alla nopeasti vaihtuvissa tilanteissa ja kykenet myös innostamaan muut työntekijät huippusuorituksiin. Olet ihmisistä aidosti kiinnostunut ja tiimistäsi ylpeä esimies, jonka kanssa on mukava tehdä töitä. Työskentelet sujuvasti myös eri sidosryhmien kanssa ja haluat sitoutua työhön pitkällä aikajänteellä. 

Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta esimiehenä tai tiiminvetäjänä toimimisesta. Aikaisempi kokemus pieneläinhoitajan työstä tai muusta työstä eläinklinikalla on tehtävässä eduksi. Lisäksi toivomme sinulta taloushallinnon, henkilöstöhallinnon tai liiketalouden koulutusta, hyvää toimistosovellusten hallintaa (erityisesti Excel) ja kykyä omaksua uusia tietojärjestelmiä. Edellytämme sekä suomen- että englanninkielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Ennen kaikkea toivomme kuitenkin että sinulla on paloa ja intohimoa eläinten ja työyhteisön hyvinvoinnin edistämiseen.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai sopimuksen mukaan. Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, mukavan työyhteisön ja hyvän perehdytyksen tehtävään sekä ainutlaatuisen työympäristön laadukkaan eläinlääketieteen parissa. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen sekä joustavat työajat ja kattavan työterveyshuollon.

Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi viimeistään 12.12.2018, tästä linkistä. Kiirehdithän kuitenkin, aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa.

Hattulan klinikkamanagerin tehtävästä lisätietoja antavat klinikat johtaja Petra Nieminen petra.nieminen@evidensia.fi tai klinikan johtaja Juha Virolainen juha.virolainen@evidensia.fi