Takaisin

Haemme Klinikkaeläintenhoitajaa Apexiin, Malmille

 

Malmin Eläinklinikka Apex on auki lähes kaikkina päivinä vuodessa ja työpäivät ovat erittäin monipuolisia. Päivittäin meillä työskentelee 8 eläinlääkäriä ja 10 hoitajaa, 5 asiakaspalvelijaa ja välinehuoltaja. Klinikkamme varustelutaso on kattava ja harjoitamme korkeatasoista eläinlääkintää monella eri erikoisosaamisalueilla mukaanlukien silmäsairaudet, ortopedia, kirurgia, suu-ja hammassairaudet, sydänsairaudet, sisätaudit ja ihosairaudet.

Haemme työtä pelkäämätöntä ja asiakaspalveluhenkistä klinikkaeläinhoitajaa osaksi tiimiämme.

Tehtävän pätevyysvaatimuksena on suoritettu pieneläinhoitajan – tai klinikkaeläinhoitajan tutkinto sekä aiempi työkokemus eläinklinikalla työskentelystä. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus-, kommunikaatio ja yhteistyötaitoja. Omaat positiivisen työasenteen, tahtoa kehittyä ja oppia uutta. 

Meillä tehdään työtä hyvässä porukassa! Klinikallamme pääset syventämään taitojasi valitsemallasi erityisalueella ja mahdollisuuden kehittyä urallasi. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Klinikan aukiolot sijoittuvat arkisin 7:30-20:30 ja viikonloppuisin 8:30-15:30. Viikonloput ja arkipyhien työvuorot ovat sovittavissa.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian, kuitenkin 30.4. mennessä tästä.

Klinikkamanageri Anne Viherlaakso  vastaa mielellään mahdollisiin kysymyksiin: Anne p. 040 5024609 (puhelintiedustelut arkisin klo 8-16:00 välillä).

Olemme osa Evidensia konsernia ja klinikkaamme johtavat pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkärit Sari Jalomäki ja Lotta Pänkälä.