Takaisin

Haemme hoitajaa Partolaan

 

Haemme peruspraktiikkaan keskittyvälle Evidensia Partolan klinikalle hoitajaa. Toivomme ensisijaisesti että olisit jo valmistunut klinikkaeläintenhoitaja tai opintojesi loppuvaiheilla. Mutta oikean henkilön sattuessa kohdalle, olemme valmiita myös harkitsemaan oppisopimusta.

Evidensia Partola on hyvin varusteltu ja siellä voidaan tehdä kaikki perustoimenpiteet lemmikin hoitoon liittyen. Klinikalla on inhalaatioanestesialaitteet sekä mahdollisuus laboratoriotutkimuksiin, myös perushammastoimenpiteet onnistuvat. Klinikallamme aloittaa vuoden vaihteessa uusi klinikan johtaja ja tiimi, ja pääsettekin yhdessä rakentamaan uutta Evidensia Partolaa.

Partolan klinikka sijaitsee Pirkkalan ja Tampereen rajalla Partola-keskuksessa. Toimipisteen ympärillä ovat vilkkaat ja kasvavat Härmälän sekä Nuolialan asuinalueet. Liikenneyhteydet klinikalle ovat erinomaiset niin omalla autolla kuin julkisilla liikennevälineillä. Klinikka on avoinna maanantaista perjantaihin ja työ käsittää ilta- ja aamuvuoroja. Klinikan tukena toimii Evidensia Tampere, joka tulee keväällä laajentamaan aukioloaikojaan ympärivuorokautiseksi.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä pienellä ja kotoisalla, mutta kuitenkin hyvin varusteltua klinikkaa paikallisella otteella ja kehittää sen toimintaa tukenasi klinikan osaava ja innostunut henkilöstö sekä yhtiön tarjoamat tukitoimet. Evidensiassa saat ammatillisen työyhteisön, hyvät mahdollisuudet kouluttautua ja kehittää omaa osaamistasi sekä laajan, maanlaajuisen ja kansainvälisen kollegaverkoston.

Haethan tehtävää mahdollisimman pian, tästä linkistä, työt voit aloittaa joustavasti 1.1.2019 jälkeen ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Linda Hartikainen, linda.hartikainen@evidensia.fi, 0505903935.