Takaisin

Haemme Klinikkaeläinhoitajia Eläinsairaala Evidensia Ouluun

 

Eläinsairaala Evidensia Oulu uudistuu ja kesällä 2019 olemme kattavasti varusteltu päivystävä eläinsairaala. Uusi eläinsairaala palvelee lemmikkejä laajasti koko Pohjois-Suomen alueelta. Eläinsairaala Evidensia Oulu tulee tarjoamaan lemmikeille koko hoitoketjun ennaltaehkäisevästä terveydenhoidosta ensiapuun, vaativiin toimenpiteisiin ja kuntoutukseen. Leikkauspotilaat ja tehohoitoa vaativat potilaat voivat tarvittaessa jäädä hoitoon ympäri vuorokauden.

Haemme nyt uuteen Eläinsairaala Evidensia Ouluun klinikkaeläinhoitajia päivystys- ja päivätyöhön

Tarjoamme ammatillisesti kehittävän tehtävän eläinten parissa, hyvät koulutusmahdollisuudet, laajan kollegaverkoston, avoimen työilmapiirin ja hyvät henkilöstöedut. Päivystystiimille tarjolla on edistyksellinen työaikamalli, joka mahdollistaa myös pitkät vapaat. Tarvittaessa myös päivystysasunto järjestyy.

Sairaalatoiminta pitää sisällään yö- ja viikonlopputyötä päivystäville hoitajille. Päivystystiimin lisäksi haemme hoitajia arkipäivien vuoroihin. Myös tuuraajia tarvitaan jatkuvasti, joten otathan yhteyttä joka tapauksessa, mikäli työ itsessään on kiinnostava. Mainitsethan hakemuksessasi, haluatko päivystystyöhön vai arkipäivien työhön.

Lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian, tästä linkistä, kuitenkin viimeistään 31.3.2019 mennessä.

Lisätietoa tehtävistä antaa klinikkamanageri Pia Jokivirta, p 050 910 4482 pia.jokivirta@evidensia.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan Evidensia-tiimiimme!

 

HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtäviä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Tehtävien aloitus sijoittuu sovitusti tai päivystyksen aloittamisen ajankohtaan.

 

Evidensia Eläinlääkäripalvelut on Suomen laajin ja monipuolisin eläinlääkäriasemien verkosto. Joukossamme työskentelee runsaasti eläinlääkinnän vahvoja asiantuntijoita. Evidensia on osana isobritannialaista IVC (Independent Vet Care) yritystä, joka on Euroopan suurin ja maailman toiseksi suurin eläinlääkäriasemaketju. Suomessa Evidensiassa työskentelee noin 700 eläinlääkinnän ammattilaista lähes 50 eläinlääkäriasemalla ja eläinsairaalassa yli 30 paikkakunnalla Helsingistä Rovaniemelle. Hoidamme kissoja, koiria ja eksoottisia eläimiä. Tarjoamamme eläinlääkäripalvelut perustuvat suomalaiseen huippuosaamiseen.