Takaisin

Haemme eläinlääkäriä Eläinsairaala Vettoriin

 

Raisiossa toimiva Eläinsairaala Vettori palvelee lemmikkejä laajasti koko Lounais-Suomen alueella. Sairaala vastaa Turun alueen pieneläinpäivystyksestä ja on siten auki 24/7. Tarjoamme lemmikeille koko hoitoketjun ennaltaehkäisevästä terveydenhoidosta ensiapuun, vaativiin toimenpiteisiin ja kuntoutukseen. Leikkauspotilaat ja tehohoitoa vaativat potilaat saavat niin päivä- kuin yöaikaan sairaalatasoista palvelua.

Haemme nyt Eläinsairaalaa Vettoriin

  • kahta päivystävää eläinlääkäriä kesäsijaisiksi, 3.6. – 1.9.2019 väliseksi ajaksi
  • kolmea eläinlääkäriä kesäsijaisiksi 3.6. – 1.9.2019 väliseksi ajaksi

Laitathan hakemuksen pian, mutta kuitenkin viimeistään 30.4.2019 mennessä, tästä linkistä. Kesäsijaisuuksia tekemään ovat myös eläinlääketieteen kandidaatit tervetulleita!

Tarjoamme ammatillisesti kehittävän työyhteisön, hyvät koulutusmahdollisuudet, laajan kollegaverkoston, avoimen työilmapiirin ja hyvät henkilöstöedut.

HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtäviä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antaa Clinical Director Mikael Granholm, mikael.granholm@evidensia.fi 

Lämpimästi tervetuloa mukaan 20 eläinlääkärin sairaalatiimiimme!

 Eläinsairaala Vettori kuuluu Evidensia Eläinlääkäripalveluihin, joka on Suomen laajin ja monipuolisin eläinlääkäriasemien verkosto. Joukossamme työskentelee runsaasti eläinlääkinnän vahvoja asiantuntijoita. Evidensia on osana isobritannialaista IVC (Independent Vet Care) yritystä, joka on Euroopan suurin ja maailman toiseksi suurin eläinlääkäriasemaketju. Suomessa Evidensiassa työskentelee noin 700 eläinlääkinnän ammattilaista lähes 50 eläinlääkäriasemalla ja eläinsairaalassa yli 30 paikkakunnalla Helsingistä Rovaniemelle. Hoidamme kissoja, koiria ja eksoottisia eläimiä. Tarjoamamme eläinlääkäripalvelut perustuvat suomalaiseen huippuosaamiseen.