Takaisin

Haemme eläinlääkäriä Tampereelle

 

Evidensia Tampere on monipuolinen, hyvin varusteltu klinikka Tampereen keskustan välittömässä läheisyydessä Tammelassa. Meillä työskentelee kaksikymmentä eläinlääkintäalan ammattilaista. Tällä hetkellä palvelemme arkisin kello 8-20. Ensi keväänä avaamme 24/7 palvelevan eläinsairaalan, joka tulee olemaan ensimmäinen tämän mittakaavan eläinsairaala koko Pirkanmaan alueella. Palvelemme paikallisten lemmikinomistajien lisäksi tulevaisuudessa lähete- ja akuuttipotilaita myös Pohjanmaalta ja Keski-Suomesta sekä länsirannikolta.

Uudistuvassa Tampereen Evidensiassa on erikoisosaamista sisätaudeissa, sydänsairauksissa, ultraäänitutkimuksissa, tähystystutkimuksissa ja -leikkauksissa, pehmytosakirurgiassa, kasvainsairauksissa, kissalääketieteessä sekä hammashoidoissa. Klinikalla on myös koirien spermapankki ja erityisosaamista lemmikkien lisääntymistieteissä. Eläinlääkäriasemalla tehdään CT- eli tietokonetomografiatutkimuksia ainoana Tampereella.

Odotamme sinulta joustavaa asiakaslähtöistä asennetta. Haluat oppia uutta ja kehittää omaa osaamistasi. Me tarjoamme ammatillisen rennon työyhteisön, laajan kollegaverkoston, erinomaiset jatkokouluttautumismahdollisuudet sekä Evidensian monipuoliset henkilökuntaedut. Sairaalatoiminnan alkaessa työ voi sisältää myös ilta-, yö- ja viikonlopputyötä sopimuksen mukaan.

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä ja toivomme, että voit aloittaa meillä mahdollisimman pian. Mikäli haluat keskustella uramahdollisuuksistasi meillä, jätä hakemus tästä! Lisätietoja tehtävästä antavat klinikkamanageri Anna Mäkinen (050 477 3309, anna.makinen@evidensia.fi) sekä klinikan johtajat Salla Leppävuori (salla.leppavuori@evidensia.fi) ja Hanna Pihlman (hanna.pihlman@evidensia.fi).