Takaisin

TULE TÖIHIN MEILLE ROVANIEMEN EVIDENSIAAN! 

 

MISSÄ:

Rovaniemi pohjoisen keskus. Tunnin lentomatkan päässä Helsingistä, ajomatkan päässä suurimmista tunturikeskuksista. Sinua odottavat kesän yöttömät yöt, lumiset talvet, revontulet ja keväiset aurinkoiset hankikantokelit.

MIHIN: 

Hulppea yli 200 neliön pieneläinklinikka kauppakeskusten syleilyssä kolmen kilometrin etäisyydellä ydinkeskustasta. Kolme tilavaa vastaanottohuonetta, valmisteluhuone, suuri leikkaussali, hammashuone kera poran ja hammasröntgenin, röntgen, erittäin hyvin varusteltu laboratorio sekä henkilökuntatilat.

KETÄ ETSIMME:

Toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen sekä kesäsijaiseksi reipasta ja oma-alotteista Suomessa työluvat omaavaa eläinlääkäriä

MITÄ ODOTAMME: 

Asiakaspalveluhenkistä ja reippaan asenteen omaavaa eläinlääkäriä, jolla on halu olla kehittämässä klinikkaa seuraavalle tasolle

TARJOAMME:

Työkavereiksi mukavat kollegat ja ammattitaitoiset hoitajat. Hyvät jatkokoulutusmahdollisuudet. Ajatuksena laajentaa toimintaa mm. ortopedian saralla. Henkilöstöedut terveyspalveluineen ovat erinomaiset.

MITEN: 

Työ on 2-vuorotyötä. Klinikka on auki maanantaisin,tiistaisin ja perjantaisin klo 8-20, keskiviikosta torstaihin klo 8-16. Mahdollisuus tehdä myös lyhyempää viikkoa. Työajat voidaan räätälöidä toiveiden mukaan.

KIINNOSTUITKO? 

Lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan / sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kerromme mielellämme lisää avoinna olevasta työtehtävästä ja meistä työpaikkana! Tarvittaessa autamme käytännön järjestelyissä. Lisätietoa tehtävästä antaa klinikan johtaja Alisa Rauhala, 0503529689, alisa.rauhala@evidensia.fi