Takaisin

Haemme eläinlääkäriä Partolaan

 

Haemme peruspraktiikkaan keskittyvälle Evidensia Partolan klinikalle eläinlääkäriä työskentelemään yhdessä toisen eläinlääkärin ja klinikan johtajan kanssa.

Evidensia Partola on hyvin varusteltu ja siellä voidaan tehdä kaikki perustoimenpiteet lemmikin hoitoon liittyen. Klinikalla on inhalaatioanestesialaitteet sekä mahdollisuus laboratoriotutkimuksiin, myös perushammastoimenpiteet onnistuvat. Klinikkamme avaa uudelleen helmikuussa uuden johtajan, Sofia Parisalun johdossa ja pääsetkin yhdessä klinikan johtajan kanssa luomaan Evidensia Partolalle täysin uutta ilmettä ja toimintatapaa.

Partolan klinikka sijaitsee Pirkkalan ja Tampereen rajalla Partola-keskuksessa. Toimipisteen ympärillä ovat vilkkaat ja kasvavat Härmälän sekä Nuolialan asuinalueet. Liikenneyhteydet klinikalle ovat erinomaiset niin omalla autolla kuin julkisilla liikennevälineillä. Klinikka on avoinna maanantaista perjantaihin ja työ käsittää ilta- ja aamuvuoroja. Klinikan tukena toimii Evidensia Tampere, joka tulee keväällä laajentamaan aukioloaikojaan ympärivuorokautiseksi.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä pienellä ja kotoisalla, mutta kuitenkin hyvin varustellulla klinikalla paikallisella otteella. Tiimimme on valmiina jo muilta osin, lukuun ottamatta yhtä eläinlääkäriä, toivoisimme että olisit ensisijaisesti valmis kokoaikaiseen työsuhteeseen, mutta osa-aikaisuus on myös mahdollista. Evidensiassa saat ammatillisen työyhteisön, hyvät mahdollisuudet kouluttautua ja kehittää omaa osaamistasi sekä laajan, maanlaajuisen ja kansainvälisen kollegaverkoston.

Haethan tehtävää mahdollisimman pian, tästä linkistä, työt voit aloittaa joustavasti  ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sofia Parisalu, sofia.parisalu@evidensia.fi.