Takaisin

Haemme Eläinlääkäriä Ouluun

 

Eläinsairaala Evidensia Oulu laajentaa toimintaansa ja aloittaa ympärivuorokautisen päivystyksen. Eläinsairaala palvelee lemmikkejä laajasti koko Pohjois-Suomen alueelta. Eläinsairaala Evidensia Oulu tulee tarjoamaan lemmikeille koko hoitoketjun ennaltaehkäisevästä terveydenhoidosta ensiapuun, vaativiin toimenpiteisiin ja kuntoutukseen. Leikkauspotilaat ja tehohoitoa vaativat potilaat voivat tarvittaessa jäädä hoitoon ympäri vuorokauden. Eläinsairaala Evidensia Oulua johtaa kokenut päivystyseläinlääkäri Katalin Damljanovic.

Haemme nyt Eläinsairaala Evidensia Ouluun eläinlääkäriä täydentämään päivystystiimiä

Jos olet kiinnostunut laajasta tehtävänkuvasta, uusista haasteista ja olla mukana kehittyvässä työyhteisössä rakentamassa uutta, laitathan hakemuksen pian, haku päättyy heti sopivan kandidaatin löydyttyä. Työ sopii hyvin myös vastavalmistuneelle tai uransa alkutaipaleella olevalle eläinlääkärille.

Sairaalatoiminta pitää sisällään yö- ja viikonlopputyötä. Kuitenkin myös tuuraajia tarvitaan jatkuvasti, joten otathan yhteyttä joka tapauksessa, mikäli työ itsessään on kiinnostava. Tarvittaessa järjestämme myös yöpymisen päivystysvuorojen välissä.

Oulun Eläinsairaalan lisäksi tekisit tarvittaessa myös töitä Haukiputaan klinikalla.

Tarjoamme ammatillisesti kehittävän työyhteisön, hyvät koulutusmahdollisuudet, laajan kollegaverkoston, avoimen työilmapiirin ja hyvät henkilöstöedut.

Laitathan hakemuksen mahdollisimman pian tästä linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Klinikan johtaja Katalin Damljanovic, katalin.damljanovic@evidensia.fi ja Klinikkamanageri Pia Jokivirta, p 050 910 4482 pia.jokivirta@evidensia.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan Evidensia-tiimiimme!

 HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävän aloitus sovitusti, mieluiten kuitenkin mahdollisimman pian.

Evidensia Eläinlääkäripalvelut on Suomen laajin ja monipuolisin eläinlääkäriasemien verkosto. Joukossamme työskentelee runsaasti eläinlääkinnän vahvoja asiantuntijoita. Evidensia on osana isobritannialaista IVC (Independent Vet Care) yritystä, joka on Euroopan suurin ja maailman toiseksi suurin eläinlääkäriasemaketju. Suomessa Evidensiassa työskentelee noin 700 eläinlääkinnän ammattilaista yli 40 eläinlääkäriasemalla ja eläinsairaalassa yli 30 paikkakunnalla Helsingistä Rovaniemelle. Hoidamme kissoja, koiria ja eksoottisia eläimiä. Tarjoamamme eläinlääkäripalvelut perustuvat suomalaiseen huippuosaamiseen.