Yritys

Tule meille töihin

Evidensia Eläinlääkäripalvelut on Suomen laajin eläinlääkäriasemien verkosto. Keväällä 2017 Evidensia liittyi osaksi isobritannialaista IVC-konsernia ja yhdessä yritykset muodostavat Euroopan suurimman eläinlääkäripalveluita tarjoavan verkoston.

Hoidamme kissoja, koiria ja eksoottisia eläimiä ja tarjoamme asiakkaillemme korkeatasoista, lämminhenkistä ja läsnä olevaa eläinlääkäripalvelua. Kehitämme yhdessä eläinlääkinnällisen hoidon tasoa Suomessa tarjoamalla osaajillemme laadukkaat työvälineet, ammatillista osaamisen kehittämistä, mahdollisuuksia erikoistumiseen sekä hyvää kollegatukea.

Tarjoamamme eläinlääkäripalvelut perustuvat suomalaiseen huippuosaamiseen. Suomessa Evidensiassa työskentelee noin 700 eläinlääkinnän ammattilaista lähes 50 eläinlääkäriasemalla ja eläinsairaalassa yli 30 paikkakunnalla Helsingistä Rovaniemelle.

Meillä on myös useilla klinikoillamme Helsingin yliopiston eläinlääketieteellisen tiedekunnan myöntämät erikoistumisopinto-oikeudet pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäritutkintoon sekä perus- että syventävien opintojen opinto-oikeus. Lue lisää erikoistumisesta Evidensiassa

Meillä saat

  • mukavat työkaverit
  • ammatillisen työyhteisön
  • laadukkaan esimiestyön arjen tukena
  • hyvät koulutusmahdollisuudet
  • laajan kollegaverkoston
  • avoimen työilmapiirin
  • mahdollisuuden kehittyä
  • hyvät henkilöstöedut
  • ajanmukaiset laitteet ja työskentelytilat eläinlääkäriasemilla

Kasvamme kovaa vauhtia ja kutsumme joukkoomme mukaan ammattilaisia, jotka nauttivat työskentelystä yhdessä muiden kanssa. Teemme pitkäjänteisesti työtä myös alan kehittämiseksi.

Haemme jatkuvasti joukkoomme tiimipelaajia, jotka nauttivat työskentelystä yhdessä asiakkaitten ja muiden ammattilaisten kanssa.

Tule mukaan!

Mikäli meillä ei juuri nyt ole sopivaa avointa työtehtävää tarjolla, voit jättää meille avoimen hakemuksesi oheisen linkin kautta. Muistathan mainita hakemuksessasi mistä työtehtävästä olet kiinnostunut sekä sinulle sopivan maantieteellisen työskentelyalueen.

Säilytämme hakemuksia kuusi (6) kuukautta.

Jätä avoin hakemus

Tutustu Evidensian rekrytointitetokannan rekisteriselosteeseen

Avoimet työpaikat - Eläinlääkärit

Haku päättyy
Eläinlääkäri, Vettori , Raisio30.4.2019
Eläinlääkäri, kesäksi , Hämeenlinna31.3.2019
Eläinlääkäri, Vallila , Helsinki31.3.2019
Eläinlääkäri , Mäntsälä31.3.2019
Eläinlääkäri , Partola31.3.2019
Eläinlääkäri , Tampere30.4.2019
Eläinlääkäri, kesäksi , Lohja31.3.2019
Eläinlääkäri, Vethaus , Hattula31.3.2019
Eläinlääkäri , Jyväskylä31.3.2019