Ajankohtaista

17.02.2016

Uusi nimemme on Evidensia

Keväällä tutut Animagi- ja Univet-eläinlääkäriasemat saavat uuden, yhteisen nimen ja ilmeen. Evidensia on uusi, ainutlaatuinen hoitotiimi eläinkaverillesi.

Evidensia Eläinlääkäripalvelut syntyi, kun Animagi ja Univet yhdistyivät osaksi pohjoismaista eläinlääkäripalveluja tarjoavaa Evidensiaa. Hoidamme nyt yhdessä lemmikkejä ja hevosia ammattitaidolla tutuilla eläinlääkäriasemillamme ja eläinsairaaloissamme läpi Suomen. Evidensian myötä Suomen parhaat erikoisosaajat kaikilta hoitoalueilta ortopedisestä kirurgiasta syöpähoitoihin ovat kaikkien potilaidemme hoidon tukena, joten voimme yhdessä tarjota lemmikillesi parasta mahdollista huolenpitoa. 

Nimi Evidensia tulee eläinlääketieteen termistä evidence based medicine. Se kertoo, että työmme lemmikkisi terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi perustuu tutkimukseen ja korkealaatuisiin hoitosuosituksiin. Toimimme nyt yli 30 paikkakunnalla, yli 50 eläinlääkäriasemalla ja kolmessa 24/7 päivystävässä eläinsairaalassa ympäri Suomen, Helsingistä Rovaniemelle.

Enemmän yhteisiä päiviä ja terveitä vuosia eläinten kanssa

  • Kaikki palvelut ennaltaehkäisystä ja perushoidosta päivystyssairaaloihin ja erikoisklinikoihin
  • Suomen parhaat erikoisosaajat kaikilla hoitoalueilla ortopedisestä kirurgiasta syöpähoitoihin
  • Yhteinen potilastietokanta ja katkeamaton hoitoketju, jotka nopeuttavat ja helpottavat hoitoa sekä vähentävät turhia tutkimuksia
  • Paikallista erikoisosaamista ja palveluiden jatkuvaa kehittämistä asiakkaidemme tarpeisiin

Palvelumme ovat aina lähellä, ajanvaraus 24/7

Haluamme olla mukana lemmikkien arjessa – niin kotikulmilla kuin mökkireissuillakin. Kaikki Evidensia-eläinlääkäriasemamme ja -eläinsairaalamme ovat nyt entistä paremmin apuna silloinkin, jos lemmikki vakavan sairauden tai onnettomuuden vuoksi tarvitsee erikoiseläinlääkäriä tai sairaalahoitoa. 

Ajanvarauksemme toimii puhelimitse ja netissä ympäri vuorokauden, ja päivystämme 24/7 kolmessa Evidensia-eläinsairaalassa: Tammistossa, Hattulassa ja Hyvinkäällä.

Katso tarkemmat yhteystiedot ja aukioloajat

 

Evidensia Eläinlääkäripalvelut

Suomen johtava eläinlääkäripalveluiden verkosto muodostui keväällä 2015 Animagin ja Univetin yhdistyessä ja liittyessä osaksi pohjoismaista Evidensiaa. Suomessa Evidensiassa työskentelee 700 eläinlääkinnän ammattilaista yli 50 eläinlääkäriasemalla ja eläinsairaalassa yli 30 paikkakunnalla Helsingistä Rovaniemelle. Hoidamme kissoja, koiria, eksoottisia eläimiä ja hevosia. Evidensia Eläinlääkäripalvelut on Evidensia Djursjukvårdin suomalainen tytäryhtiö. Tarjoamamme eläinlääkäripalvelut perustuvat suomalaiseen huippuosaamiseen. www.evidensia.fi

Evidensian toiminnot Euroopassa

Evidensia Djursjukvård on Euroopan johtava eläinlääkäripalveluita tarjoava yritys, joka panostaa jatkuvaan osaamisen ja palveluiden kehittämiseen sekä hoidon korkeaan laatuun. Vuosittain hoidamme yli 1,3 miljoonaa eläintä – koiria, kissoja, eksoottisia eläimiä ja hevosia. Evidensiaan kuuluu lähes 160 eläinsairaalaa ja eläinlääkäriasemaa seitsemässä maassa, ja yhtiössä työskentelee yli 2 200 työntekijää. www.evidensia.se