Ajankohtaista

12.09.2016

Tuotteita päivittäiseen hampaiden hoitoon tarjoushinnoin

Terveemmän suun puolesta! Tuotetarjouksemme ovat voimassa kaikilla Evidensia-pieneläinklinikoilla 15.9.-15.11.

hammaskamppis_hexagel

Ientulehduksen ehkäisyyn ja raikkaaseen hengitykseen
Hexarinse 13,90 euroa (normaalisti 17,10 e)

Hexarinse on raikastava ja hyvänmakuinen suuhuuhde kissoille ja koirille. Se auttaa ehkäisemään ientulehdusta, helpottaa ienärsytystä ja raikastaa lemmikkisi hengityksen. Hexarinsen käyttö on helppoa ja nopeaa: kostuta vanulappu suuhuuhteella ja pyyhi sillä lemmikkisi hampaiden ulkopinnat ja ikenet. Huuhtele lemmikkisi ikenet päivittäin aterian jälkeen, tai eläinlääkärin antamien ohjeisen mukaisesti.

Vähemmän plakkia ja puhtaammat ientaskut
Hexagel 9,90 euroa (normaalisti 15 euroa)

Hexagel puhdistaa ientaskuja ja vähentää plakin syntymistä. Sitä voidaan käyttää myös likaisen, herkän ja ärtyneen ihon puhdistukseen. Hexagelin käyttö on helppoa: levitä geeliä suoraan hampaisiin 1–2 kertaa päivässä tai laita tuotetta sideharsoon ja hankaa hampaita vasten. Hexageliä voidaan käyttää hammaskivenpoiston aikana tai sen jälkeen. Käytettäessä tuotetta iholla, sitä levitetään ohuena kerroksena 1–2 kertaa päivässä tai tarpeen mukaan. Käytössä on aina noudatettava eläinlääkärin ohjeita. 

hammaskamppis_hills

Hampaiden hyvinvointia edistävä kuivaruoka
Hill’s VetEssentials – ja Hill’s T/D -tuotteet –30 prosenttia! 

Helppo tapa edistää lemmikin hampaiden hyvinvointia on syöttää sille erityistä hampaita hoitavaa kuivaruokaa. Nappuloiden ainutlaatuinen muoto ja koostumus pitävät lemmikin hampaat puhtaina ienrajaan asti. Mikä olisikaan vaivattomampi tapaa huolehtia lemmikin suun terveydestä joka päivä?

Kertaetu on voimassa kaikilla eläinlääkäriasemillamme Hill’sin mobiilisovelluksen kautta. Sovelluksen saat ladattua lähettämällä tekstiviestin ”HILLS Etunimi Sukunimi” (esim. HILLS Maija Meikäläinen) numeroon 044 744 7008. (Tekstiviesti maksaa normaalin tekstiviestin verran.)

Tarjoukset ovat voimassa kaikilla Evidensia-eläinlääkäriasemilla 15.9.–15.11.

Tutustu hampaiden hoidon palveluihimme ja tule asiantuntijaluennollemme kuulemaan, kuinka lemmikin suu- ja hammasvaivat tunnistetaan ja hoidetaan. Lue lisää Terve suu! -sivustoltamme