Ajankohtaista

05.10.2016

Terve suu! -kiertue käynnistyi – Tule mukaan!

Tartu ainutlaatuiseen tilaisuuteen ja tule kuulemaan, miten kissan ja koiran suu- ja hammasvaivat tunnistetaan ja hoidetaan!

“Mielenkiintoinen luento, joka herätti ajattelemaan koiran hampaiden pesun ja säännöllisten hammastarkastusten tärkeyttä”, kommentoi ensimmäiseen Terve suu! -tapahtumaamme Järvenpäässä osallistunut koiranomistaja.

Olethan sinä jo ilmoittautunut lähipaikkakuntasi tapahtumaan? Vielä ehdit mukaan! Tartu ainutlaatuiseen tilaisuuteen ja tule kuulemaan, miten kissan ja koiran suu- ja hammasvaivat tunnistetaan ja hoidetaan.

Osallistu maksuttomille luennoillemme ympäri Suomea. Luennoitsijoina lemmikkien hammashoidon asiantuntijat, suun ja hampaiden hoitoon perehtyneet eläinlääkärimme Evidensia-erikoisklinikoilta.

Paikan päällä kahvitarjoilu sekä kaikille osallistujille lahjakassi. Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu nyt! Myös luennoille, joiden ilmoittautuminen on jo päättynyt, voi vielä osallistua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen laura.kortelainen@evidensia.fi.

Katso lähin kiertuepaikkakuntasi ja ilmoittaudu nyt