Ajankohtaista

23.08.2016

Seuraa Miljoona Hevosen Evidensia-valmennusklinikoita livenä

Valmennusklinikoilla ratsukot saavat oppia kotimaisilta huippuratsastajilta.

Evidensia Eläinlääkäripalvelut on mukana Miljoona Hevonen -tapahtumassa. Tiistain ja keskiviikon 23.–24.8. kouluratsastusklinikoilla valmentajina ja kouluttajina toimivat kouluratsastaja ja ratsastusvalmentaja Marko Björs, pitkän linjan koulutuomari Anne-Mari Pekonen ja eläinlääkäri Laura Laakso. Esteratsastuksessa päästään keskiviikkona ja torstaina 24.–25.8. seuraamaan Suomen esteratsastuksen huippunimiin kuuluvan Sanna Backlundin valmennuksia ja kuulemaan Laura Laakson luentoja. 
 
Tiistaina Marko Björs valmentaa kouluratsukoita Miljoona Hevosen kisakentällä kello 13.00–16.45. Kello 17.30–19.45 Björs, Anne-Mari Pekonen ja Laura Laakso kertovat demohevosten äärellä eri koulutustasojen hevosten valmennuksesta, suoritustasosta ja terveyden parantamisesta.
 
 
Evidensia-valmennusklinikoiden seuraaminen on yleisölle täysin ilmaista. Kannattaa siis tulla tutustumaan, miten ratsastajat valmentautuvat! Klinikoilta oppii myös ihan vain katsomalla, joten paikalle kannattaa tulla vaikkei hevosharrastaja olisikaan.
 
Evidensian asiantuntijat jakavat tietoiskuja ja vinkkejä hevosen hyvinvointiin expo-teltassa kello 13.00–17.00. Tietoiskujen aiheina ovat koulu- ja esteratsun valmennus ja terveys sekä hevosen suun terveys ja kuolaimet.
 
 
Katso livelähetystä valmennusklinikalta tiistaina kello 13 alkaen ja keskiviikkona ja torstaina kello 10 alkaen: