Ajankohtaista

25.03.2016

Näin löydät hinnastomme helposti

Löydät oman Evidensia-lähieläinlääkäriasemasi hinnaston eläinlääkäriaseman omalta sivulta.

Eläinlääkäriasemiemme ja -sairaaloidemme hinnastot löytyvät kunkin toimipaikan sivulta. Hinnasto-painike on sijoitettu yhteystietojen yläpuolelle.

Hinnastosta löydät esimerkkihintoja tavanomaisimpiin eläinlääkäripalveluihimme. Muiden palveluiden hintoja voit tiedustella eläinlääkäriasemaltasi joko puhelimitse tai sähköpostilla. Annamme mielellämme etukäteen hinta-arvion eläimesi hoitokustannuksista. Tarkemman hinta-arvion saat käynnin yhteydessä, kun eläinlääkäri on kartoittanut potilaan tilanteen ja tarpeet. Käytetyt lääkkeet ja tarvikkeet sekä mahdollinen rauhoitus tai nukutus riippuvat lemmikistäsi ja vaikuttavat käynnin lopulliseen hintaan.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%, poliklinikkamaksun arkipäivänä sekä lääkekäsittelymaksun. Hinnat ovat voimassa klinikan aukioloaikana.
 

Eläinlääkäripalvelun kokonaishintaan vaikuttavat käynnin pituus, tehtävät toimenpiteet ja tutkimukset (mm. laboratorio, röntgen, ultraääni, CT), eläimen koko, tarvikkeet ja lääkitys. Erikoiseläinlääkärin tutkimus ja hoito hinnoitellaan erikseen. Koko hinnastoon voit tutustua toimipaikoissamme.

Etsin oma Evidensia-eläinlääkäriasemasi tästä