Ajankohtaista

15.11.2016

Viralliset röntgentutkimukset alennettuun hintaan!

Tarjous koskee 21.11.2016–20.1.2017 tehtyjä tutkimuksia.

Evidensia on Koiramessujen virallinen yhteistyökumppani, minkä kunniaksi tarjoamme viralliset lonkka- ja kyynärniveltutkimukset alennettuun hintaan 21.11.2016–20.1.2017 välisenä aikana.

Mainitse varauksen yhteydessä koodi KOIRAMESSUT, niin saat:

  • 35 euron alennuksen varatessasi ajan joukkotarkastuksena vähintään 4 koiralle.
  • 30 euron alennuksen varatessasi ajan yhdelle koiralle.

Pidetään yhdessä koirarodut terveinä!

Lue lisää koirien virallisista tarkastuksista
Katso oman koirasi rotukohtainen virallisten tarkastusten ohjelma

Saat alennuksen mainitsemalla ajanvarauksen yhteydessä koodin KOIRAMESSUT tai kirjoittamalla koodin nettiajanvarauksen Lisätiedot-kenttään. Tarkastukset usealle koiralle samanaikaisesti ovat varattavissa vain puhelimitse.

Alennus annetaan 21.11.2016–20.1.2017 tehdyistä toimenpiteistä kaikilla virallisia tarkastuksia tekevillä Evidensia-eläinlääkäriasemillamme (ei Sarkola, Partola, Kiiminki ja Haukipudas). Alennus myönnetään jokaiselle tutkittavalle koiralle lonkka- ja kyynärkuvauksen pakettihinnasta tai pelkän lonkkakuvauksen hinnasta.

Hinnat vaihtelevat toimipaikoittain. Katso virallisten röntgentutkimusten hinta lähimmän Evidensia-eläinlääkäriasemasi sivuilta

Varaa nyt aika soittamalla tai netistä

Koiramessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 10.–11.12. Evidensia on mukana tapahtumassa tuottamalla Koiramessujen yhteydessä järjestettävien Voittaja-koiranäyttelyiden eläinlääkäripalvelut. Lisäksi asiantuntijamme ovat tavattavissa omalla messuosastollamme ja järjestämme koiran hampaidenhoitoon liittyvän tietoiskun Kennelliiton Hau Life! -osastolla molempina messupäivinä.