Ajankohtaista

09.03.2016

Lappeenrannassa hoidamme potilaamme aina laadukkaasti, asiantuntevasti ja huolenpidolla

Koulutettu ja kokenut eläinlääkäritiimimme ELL, silmäsairauksiin perehtynyt eläinlääkäri Jaana Pätilä, ELL Elena Jussila ja ELL Satu Pulkkinen ovat täällä sinua ja lemmikkisi hyvää elämää varten.

Valo_Pennut_lappeenranta

Eläinlääkärimme perehtyvät aina sinun ja lemmikkisi tämänhetkiseen tilanteeseen ja hoitavat kaikkia potilaita asiantuntemuksella ja lämpimällä huolenpidolla. Saat meiltä myös viralliset tutkimukset, sillä Jaana Pätilä on Kennelliiton virallisesti hyväksymä silmä-, luusto- ja sydänlausuntoeläinlääkäri.

Olemme ottaneet tehtäväksemme edistää lemmikin kokonaisvaltaista terveyttä. Tutkimme ja hoidamme sairauksia laadukkaasti ja ammattitaidolla silloin, kun jotain ilmenee, mutta meille voit tulla käymään silloinkin, kun kaikki on hyvin.

Lemmikkisi oireillessa tutkimus alkaa aina huolellisella kliinisellä tutkimuksella ja keskustelulla kanssasi. Tutkimuksessa hyödynnetään tarpeen mukaan ultra-, röntgen- ja hammasröntgen- tai laboratoriotutkimusvälineitä. Teemme päätöksen näiden lisätutkimusten hyödyntämisestä oikean hoidon löytämisessä lemmikillesi aina yhdessä sinun kanssasi.

Kun lemmikkisi vaiva on paikallistettu, keskustelemme yhdessä kanssasi lemmikkisi hoitovaihtoehdoista. Mikäli diagnoosin löytämiseen tai tarkemman hoitosuunnitelman laatimiseen tarvitaan kollegan apua, konsultoimme toista eläinlääkäriä. Tarvittaessa lähetämme lemmikkisi tarvittaviin jatkotutkimuksiin tai hoitoon asiaan erikoistuneelle eläinlääkärille.

Jatkotutkimus- tai hoitopäätöstä tehdessään asiakkaamme usein punnitsee asiaa monelta kannalta. Miten lemmikkini reagoi hoitoon? Onko minulla mahdollisuuksia hoitaa lemmikkiä esimerkiksi leikkauksen jälkeen kotona? Minkä hintaisia lääkkeet ovat? Olenko valmis investoimaan jatkotutkimuksiin tai lemmikkini hoitoon? Mikä on lemmikilleni paras vaihtoehto? Tämä keskustelu sinun ja eläinlääkärimme kesken on tärkeä.

Keräämme asiakkailtamme palautetta palvelustamme ja hoidostamme ja kehitämme toimintaamme aina vain yhä asiakaslähtöisempään suuntaan. Mikäli palvelutilanteemme ei joskus täytä odotuksiasi, käsittelemme mahdolliset reklamaatiot aina viiveettä suoraan sinun kanssasi. Äärimmäisissä tilanteissa yhteisenä apunamme ovat ulkopuoliset puolueettomat Eläinlääkintävahinkojen arviolautakunta ja kuluttaja-asiamies. Kunnioitamme näiden tahojen päätöksiä toiminnassamme ja toivomme myös asiakkaidemme kunnoittavan näitä päätöksiä.

Eläinlääketieteellisissä asioissa eläinlääkäreiden ammatinharjoittamista valvovat Elintarviketurvallisuusvirasto (Evira) sekä aluehallintovirastot. Evira ja aluehallintovirastot valvovat ensisijaisesti eläinlääkäreiden ammatinharjoittamisen laatua sekä eläinlääkärin menettelyä ja kykeneväisyyttä harjoittaa ammattiaan. Noudatamme kaikessa toiminnassamme aina Eviran ohjeita ja suosituksia.

Tehtävämme eläinlääkäriasemana on pitää lemmikkisi terveenä ja hyvinvoivana – teemme töitä sinun lemmikkisi elämän jatkumiseksi. Siksi annamme myös mielellämme vinkkejä lemmikin parempaan hyvinvointiin ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen sinun ja lemmikkisi tavallisessa arjessa, silloin kun kaverisi on terve ja onnellinen.

Toivotamme teidät läpimästi tervetulleeksi eläinlääkäriasemallemme Lappeenrantaan!