Ajankohtaista

09.03.2016

Konsultaatiopalvelu eläinlääkäreille

Vaikea potilastapaus? Konsultaatioryhmä antaa kollegaeläinlääkärille toisen mielipiteen.

Autamme eläinlääkäreitä ratkomaan hankalia potilastapauksia 2.12.2015 alkaen

Evidensian eläinlääkäreiden potilaskonsultaatioryhmä on joukko alamme kokeneimpia ja koulutetuimpia ammattilaisia Suomessa – eläinlääkäreiden apuna. Ryhmään kuuluu nyt 11 oman erikoisalansa asiantuntijaa ja se laajenee uusilla asiantuntijoilla lähitulevaisuudessa.

Asiantuntijaeläinlääkärimme ja -hoitajamme osallistuvat aktiivisesti käytännön praktiseen työhön. Mikäli olet eläinlääkäri, voit kääntyä puoleemme esimerkiksi ortopediaan, dermatologiaan, hammassairauksiin tai hevosten sairauksiin liittyvissä tapauksissa. Konsultaatioryhmän nykyiset asiantuntijat muodostavat myös Evidensian eläinlääketieteellisen kehitysryhmän Suomessa.

HUOM! Muita asiakkaitamme, lemminkin- ja hevostenomistajia pyydämme kääntymään potilastapauksissa klinikoiden ajanvarausten puoleen.

Eläinlääkäreitä konsultoivat asiantuntijat

KAROLIINA AUTIO

Onkologia, tehohoito, sisätaudit

Eläinlääketieteen tohtori, pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri. Erityisosaaminen: syöpäsairaudet, sisätaudit, erityisesti hematologia. Työskentelee eläinsairaala Evidensia Tammistossa.

karoliina.autio@evidensia.fi

MIKAEL GRANHOLM

Ortopedia, tähystys- ja vatsaontelokirurgia, CT

Eläinlääketieteen lisensiaatti. Erityisosaaminen: ortopedia, kirurgia, niveltähystykset, tietokonetomografia.
On kliinisessä työssä Evidensia Turun klinikalla.

mikael.granholm@evidensia.fi

KATI HUMMELIN

Anestesia 

Sairaanhoitaja AMK (sisätaudit ja kirurgia) sekä klinikkaeläinhoitaja. Erikoisosaaminen anestesia-, teho- ja päivystyshoitotyö. Tällä hetkellä hoitovapaalla, työskentelee eläinsairaala Evidensia Tammistossa.

kati.hummelin@evidensia.fi

 

AIJA JANTUNEN

Kissat, sisätaudit

Eläinlääkäri, Dipl. ABVP (canine/feline). Erityisosaaminen kissojen sairaudet ja sisätaudit. Työskentelee Evidensia Lohjalla.

aija.jantunen@evidensia.fi

 

RITVA KAIKKONEN

Hevoset, sisätaudit

Hevossairauksien erikoiseläinlääkäri. Vahvin osaamisalue hevosten sisätaudit, ortopedia ja ähkyleikkaukset. Työskentelee Evidensia Oulun hevosklinikalla.

ritva.kaikkonen@evidensia.fi

 

ANNE KEMPPAINEN

Suu- ja hammassairaudet

Eläinlääketieteen lisensiaatti, pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri. Perehtynyt suu- ja hammassairauksiin ja anestesiologiaan. Työskentelee Evidensia Kampissa ja eläinsairaala Evidensia Tammistossa sekä toimii lisäksi Evidensia Karhupuiston, Evidensia-kissaklinikan ja Evidensia Kampin vastuueläinlääkärinä.

anne.kemppainen@evidensia.fi

 

ESA KESTI

Ortopedia, selkäkirurgia, CT

Eläinlääketieteen lisensiaatti, pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri.

Erityisosaaminen: pieneläinsairaudet, ortopedia, selkäsairaudet, proteesikirurgia ja tietokonetomografia. Työskentelee eläinsairaala Evidensia Kouvolassa sekä Evidensia eläinlääketieteellisenä johtajana.

esa.kesti@evidensia.fi

 

MINNA RINKINEN

Sisätaudit, ruokinta

Eläinlääketieteen tohtori, dosentti, pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri. Perehtynyt sisätauteihin, erityisesti virtsa- ja ruuansulatuskanavasairauksiin, diabetekseen sekä ravitsemuksellisiin tukihoitoihin. Toimii eläisairaala Evidensia Tammistossa.

minna.rinkinen@evidensia.fi

 

JAN RÄIHÄ

Ortopedia, kirurgia

Eläinlääketieteen tohtori, dosentti, pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri. Erityisosaaminen: kirurgia, ortopedia, artroskopia ja proteesikirurgia. Työskentelee eläinsairaala Evidensia Finnoossa.

jan.raiha@evidensia.fi

KIRSTI SCHILDT

Dermatologia

Eläinlääkäri, Cert VD, ECVD Resident. Perehtynyt pieneläinten sekä eksoottisten ja suurten eläinten ihosairauksiin.
Työskentelee Helsingissä Evidensia Aurinkolahdessa.

kirsti.schildt@evidensia.fi

ANSSI TAST

Kirurgia, silmät, ortopedia, anestesia, tehohoito

Eläinlääketieteen tohtori. Erityisosaaminen: pieneläinten ortopedia, tähystyskirurgia ja oftalmologia. Työskentelee eläinsairaala Evidensia Hattulassa vastuueläinlääkärinä.

anssi.tast@evidensia.fi

 
Ota meihin yhteyttä!
 
Lisätietoja konsultaatiopalvelusta:
Esa Kesti, eläinlääketieteellinen johtaja, Evidensia Finland Medical Forum, esa.kesti@evidensia.fi