Ajankohtaista

29.06.2016

Hevosten hoito keskittyy keskisen ja eteläisen Suomen klinikoille

Samalla Evidensian hevosklinikkatoiminta Oulussa päättyy heinäkuun alussa.

– Oulu on ollut alueena kaukana muista hevosklinikoistamme. Tarjotaksemme hevosille parasta mahdollista hoitoa Suomessa keskitymme nyt asiakaspalvelun, hoidon laadun ja hoitoketjun kehittämiseen keskisessä ja eteläisessä Suomessa. Kiitämme lämpimästi Oulun asiakkaitamme kuluneista vuosista, sanoo Evidensian hevosklinikoista vastaava aluejohtaja Annukka Viinamäki.

Oulussa Evidensian hevosklinikkatoiminta päättyy 1.7. klinikan omistajuuden vaihtuessa. Samalla muiden hevosklinikoiden toimintaa kehitetään palvelemaan yhä paremmin asiakkaita rekrytoimalla uusia asiantuntijaeläinlääkäreitä ja laajentamalla aukioloaikoja sekä tekemällä entistä tiiviimpää yhteistyötä hevosyhteisöjen kanssa.

Seinäjoen hevosklinikan palveluita on vahvistettu vastikään merkittävästi, kun kokenut ja pidetty hevoseläinlääkäri Bela Arosalo aloitti eläinlääkärinä kesäkuussa. Sekä klinikan aukioloajat että palvelut laajenevat tarjonnan lisääntyessä.

Myös Evidensia Kuopion aukioloaikoja on laajennettu huhtikuusta alkaen. Kuopiossa potilaita ottaa nyt vastaan muun muassa hevossairauksien erikoiseläinlääkäri Krisse Koikkalainen, jonka erityisiä kiinnostuksen kohteita ovat hevosten ortopedia ja ennaltaehkäisevä terveydenhuolto.

Yhteistyö hevosten terveyden edistämiseksi tiivistyy

Evidensia-hevosklinikat tekevät keskisessä ja eteläisessä Suomessa jatkossa entistäkin aktiivisempaa kehitysyhteistyötä ravi- ja ratsuhevosten terveyden edistämiseksi ja kilpailevien hevosten tulosten parantamiseksi. Vuosien yhteistyö Suomen Ratsastajainliiton kanssa on tuottanut tänä vuonna muun muassa yhteisen kilpailevan hevosen terveydenhoito-ohjelman, jonka käynneistä liiton jäsenet saavat jäsenedun. Kesällä kisataan useiden kymmenien osakilpailujen Evidensia Cup -ratsastuskilpailut yhdessä Suomen Ratsastajainliiton kanssa.

Elokuun Miljoonahevosessa Evidensia järjestää kilparatsastajille huipputason valmennusklinikoita tavoitteelliseen ratsastamiseen. Ravipuolella tiivistä yhteistyötä tehdään muun muassa Kuopion ja Killerin raviratojen kanssa.

Hevossairaala Evidensia Hyvinkää päivystää kesälläkin vuokauden ympäri. Hevosen voi tuoda Hyvinkäälle erikoishoitoon aina ilman lähetettä.

Kaikkien hevosklinikoiden tiedot