Ajankohtaista

10.05.2015

Hattulan eläinsairaala palvelee hätätapauksissa

Hattulan eläinsairaalan monipuoliset palvelut ovat olleet kollegoiden työn tukena jo yli viiden vuoden ajan ympärivuorokautisesti.

Evidensia Hattulan ammattitaitoinen trauma-ja akuuttipotilaiden hoitoon keskittynyt päivystystiimi on valmiudessa vastaanottamaan potilaat vuorokauden- tai kellonaikaan katsomatta. Konsultoimme tarvittaessa lähettävää eläinlääkäriä myös puhelimitse, joten miettiessäsi potilaan jatkohoidon vaihtoehtoja, voit aina olla yhteydessä meihin. 
 
Päivystystoiminnan lisäksi sairaalassa toimii normaali ajanvarauksella toimiva poliklinikkavastaanotto kuutena päivänä viikossa.
 
Hattulan eläinsairaala on profiloitunut etenkin ortopedian ja vaativan kirurgian yksiköksi. Hattulassa tehdään akuuttikirurgian lisäksi runsaasti lähetepotilaiden ortopedistä kirurgiaa kuten murtumaleikkauksia, ristisideleikkauksia ja niveltähystyksiä. Sairaalassa tehdään lisäksi vaativaa pehmytkudoskirurgiaa kuten rinta- ja vatsaontelon tähystysleikkauksia sekä hammaskirurgiaa.
 
Tietokonetomografiakuvaukset ja erilaiset diagnostiset tähystysmenetelmät kuuluvat sairaalan päivittäiseen toimintaan. Tilanteen niin vaatiessa saamme verivalmisteet omasta veripankistamme.
 
Uusimpina palveluina sairaalassa on aloitettu selkäleikkaukset  ja lonkkaproteesileikkaukset. Kyynärnivelen osaproteeseja Hattulassa on asennettu menestyksekkäästi jo useamman vuoden ajan.
 
Sairaalassa on myös eläinfysioterapian vastaanotto kahtena päivänä viikossa ja mahdollisuus myös vesiterapiaan.
 
Pyrimme aina palauttamaan lähetepotilaat mahdollisimman pian takaisin lähettäneen eläinlääkärin hoitoon remissipalautteen kera.  
 
Yhteistyöterveisin, 
Evidensia Hattula Eläinsairaalan henkilökunta