Ajankohtaista

30.05.2016

Toimitusjohtajaksi Heini Pirttijärvi

Evidensian uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty KTM Heini Pirttijärvi, joka seuraa tehtävässä Evidensian fuusiovaiheen toimitusjohtajaa Anna-Maria Mäkelää.

Evidensia Eläinlääkäripalvelut muodostui keväällä 2015 Animagin ja Univetin yhdistyessä ja liittyessä osaksi pohjoismaista Evidensiaa. Suomessa Evidensiassa työskentelee nyt 700 eläinlääkäripalveluiden ammattilaista yli 50 eläinlääkäriasemalla ja eläinsairaalassa ympäri Suomen.

Evidensian toimitusjohtajana 6.6. aloittava Heini Pirttijärvi on tehnyt pitkän uran Stockmannilla, viimeiseksi Stockmann-konsernin henkilöstöjohtajana ja sitä ennen mm. Stockmannin Helsingin tavaratalon myyntijohtajana ja Tapiolan tavaratalon johtajana.

– Olen iloinen saadessani liittyä Suomen osaavimpien eläinlääkinnän ammattilaisten joukkoon ja odotan innolla, että pääsen tutustumaan Evidensian liiketoimintaan, asiantuntijoihin, asiakkaisiin ja eläinpotilaisiimme paremmin, Heini Pirttijärvi kertoo.

Evidensia tekee parhaillaan merkittävää investointia tarjotakseen eläintenomistajille parasta mahdollista hoitoa ja huolenpitoa. Kesällä Vantaan Tammistoon valmistuu Evidensia-eläinsairaalan mittava laajennus ja sen myötä Suomen suurin ja monipuolisin pieneläinsairaala, joka päivystää hätätapauksissa vuorokauden ympäri. Sairaalassa työskentelee laajennuksen valmistuttua noin 70 eläinlääkäriä ja hoitajaa.

– Anna-Maria Mäkelä on tehnyt erinomaista työtä Animagin ja Univetin yhdistämisessä ja haluan kiittää häntä hänen merkittävästä työpanoksestaan, sanoo Evidensian konsernijohtaja Anders Thunberg.

– Heini Pirttijärvi tuo mukanaan osaamista ja kokemusta, josta on hyötyä matkan jatkuessa Evidensian seuraavaan vaiheeseen. Toivotamme hänet lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme, Thunberg jatkaa.

 

 

Lisätiedot:

Heini Pirttijärvi, toimitusjohtaja, Evidensia Eläinlääkäripalvelut, 6.6. alkaen, 050 389 0511

Anna-Maria Mäkelä, toimitusjohtaja, Evidensia Eläinlääkäripalvelut, 5.6. saakka, anna-maria.makela@evidensia.fi, 050 404 4950

Anders Thunberg, toimitusjohtaja, Evidensia-konserni, +46 706-20 75 60, anders.thunberg@evidensia.se

Kaisa Barkman, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Evidensia Eläinlääkäripalvelut, kaisa.barkman@evidensia.fi, 050 590 2147

 

 

Evidensia Eläinlääkäripalvelut

Evidensia on Suomen johtava eläinlääkäripalveluita tarjoava yritys, joka panostaa jatkuvaan osaamisen ja palveluiden kehittämiseen sekä hoidon korkeaan laatuun. Evidensia Eläinlääkäripalveluissa työskentelee 700 eläinlääkinnän ammattilaista yli 50 eläinlääkäriasemalla ja eläinsairaalassa yli 30 paikkakunnalla Helsingistä Rovaniemelle. Hoidamme kissoja, koiria eksoottisia eläimiä ja hevosia. Evidensia Eläinlääkäripalvelut on Evidensia Djursjukvårdin suomalainen tytäryhtiö. Tarjoamamme eläinlääkäripalvelut perustuvat suomalaiseen huippuosaamiseen.

www.evidensia.fi

Evidensia Djursjukvård

Pohjoismaiseen Evidensiaan kuuluu lähes 160 eläinsairaalaa ja eläinlääkäriasemaa Ruotsissa, Suomessa, Norjassa, Tanskassa, Sveitsissä, Saksassa ja Alankomaissa. Hoidamme vuosittain yli 1,3 miljoonaa eläintä ja liikevaihtomme on 2,3 miljardia Ruotsin kruunua. Olemme Euroopan suurin eläinlääkäripalveluita tarjoava yritys ja alan laatujohtaja.

Evidensia-nimi tulee englannin termistä evidence based medicine. Nimemme kertoo, että työmme terveyden edistäjinä perustuu tutkimukseen ja viemme koko toimialaa eteenpäin.

www.evidensiagroup.com