Ajankohtaista

17.10.2016

Evidensia Koiramessujen yhteistyökumppaniksi

Evidensia tuottaa eläinlääkäripalvelut Kennelliiton järjestämään Koiramessut 2016 -tapahtumaan.

Kennelliitto on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen eläinlääkäriasemaketju Evidensian kanssa. Sopimuksen myötä Evidensia on Kennelliiton järjestämän Koiramessut 2016 -tapahtuman virallinen yhteistyökumppani eläinlääkäripalvelujen tuottajana. Koiramessut järjestetään 10.–11. joulukuuta Messukeskuksessa Helsingissä.

Evidensia tuottaa Koiramessujen yhteydessä järjestettävien Voittaja-koiranäyttelyiden eläinlääkäripalvelut ja järjestää koiran hampaidenhoitoon liittyvän tietoiskun Kennelliiton Hau Life! -osastolla molempina messupäivinä. Evidensialla on myös oma osasto Koiramessuilla.

– Olemme iloisia, että hyvin toiminut yhteistyö Evidensian kanssa jatkuu, yhteistyökumppanuuksista vastaava Kirsi Salmijärvi Kennelliitosta sanoo.

 – Koiramessut on meille tärkeä paikka tavata koiranomistajia ja tehdä työtämme koirien hyvinvoinnin edistämiseksi. Olemme iloisia, että hyvä yhteistyömme jakuu myös tänä vuonna. Koiramessuilla tarjoamme tapamme mukaan parasta hoitoa parhaille ystävillemme, neuvomme ja kuuntelemme koiranomistajien tarpeita, Evidensia Eläinlääkäripalveluiden markkinointi- ja viestintäjohtaja Kaisa Barkman kertoo.

Suomen Kennelliitto – Finska Kennelklubben ry. on valtakunnallinen koira-alan asiantuntijajärjestö. Liiton jäseninä on noin 1 900 koiraharrastusyhdistystä ja yli 150 000 henkilöjäsentä. 

Evidensia Eläinlääkäripalvelut tarjoaa korkeatasoista eläinlääkäripalvelua 50 toimipaikassa läpi Suomen, yli 700 alan eläinlääkinnän ammattilaisen voimin. Suomen suurimpaan eläinlääkäriasemien ja -sairaaloiden verkostoon kuuluu kolme päivystävää eläinsairaalaa, jotka palvelevat eläintenomistajia ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.