Ajankohtaista

Evidensia keskittyy jatkossa pieneläinten hoitoon.
08.01.2018

Evidensia keskittää toimintaansa pieneläinten hoitoon

Kolmen Evidensia-hevosklinikan omistajuus on siirtynyt eläinlääkäreille 1.1.2018 alkaen.

Suomen suurin eläinlääkäriasemien verkosto Evidensia keskittää jatkossa toimintaansa lemmikkieläinten hoitoon. Hyvinkään hevossairaala sekä Laukaan ja Kuopion hevosklinikat ovat siirtyneet klinikoilla työskentelevien hevoseläinlääkäreiden omistukseen 1.1.2018 alkaen.

– Haluamme keskittyä uuden strategiamme mukaisesti kehittämään toimintaamme pieneläinpuolella tarjotaksemme yhä parempaa hoitoa ja kattavampia palveluita lemmikkieläimille ympäri Suomea, kertoo Evidensian toimitusjohtaja Jukka Toivanen.

Asiakkaiden kannalta muutoksella ei ole merkittäviä vaikutuksia: omistajanvaihdoksen myötä siirtyvät myös potilastiedot, joten aiemmin Evidensian hevosklinikoilla asioineiden potilaiden hoitotiedot löytyvät klinikoilta myös jatkossa. Myös hevosklinikoiden puhelinnumerot pysyvät toistaiseksi ennallaan, ja hevosia hoitavat tutut, osaavat hevosten hoitoon perehtyneet eläinlääkärit ja hoitajat, jotka siirtyvät kaupan myötä työskentelemään uudelle työnantajalle.

– Vaikka muutoksia on luvassa, moni asiaa säilyy ennallaan, kuten henkilöstö ja toivottavasti myös asiakkaat. Olemme työskennelleet yhdessä tiiviinä eläinlääkäritiiminä jo vuosien ajan, joten kun saimme mahdollisuuden ryhtyä itse yrittäjiksi, emme voineet kieltäytyä, kommentoi hevoseläinlääkäri Sanna Harjupatana, yksi Hyvinkään hevossairaalan uusista omistajista.

– Olemme Evidensialle tästä mahdollisuudesta kiitollisia ja odotamme innolla tulevaa ja sen mukanaan tuomia uusia mahdollisuuksia, kertoo hevossairauksien erikoiseläinlääkäri Tiina Eskonen, Kuopion ja Laukaan hevosklinikoiden uusi omistaja.

– Olemme iloisia saadessamme jättää näillä kolmellä klinikalla hevosten hoidon parhaisiin mahdollisiin käsiin kokeneille ja asiantunteville eläinlääkäreille, jotka ovat hevospotilaille tuttuja jo vuosien takaa, Toivanen sanoo.

Hevosklinikat palvelevat jatkossa tutuilla puhelinnumeroilla:

Hyvinkään hevossairaala, p. 020 175 0220
Laukaan hevosklinikka, p. 020 175 0200
Kuopion hevosklinikka, p. 020 175 0370                      

Evidensia palvelee jatkossa yli 40 eläinlääkäriasemalla ja -eläinsairaalalla ympäri Suomea Helsingistä Rovaniemelle. Hevosklinikka Evidensia Seinäjoki säilyy Evidensian omistuksessa toistaiseksi. Eläinsairaalamme Tammistossa, Hattulassa ja Raisiossa päivystävät hätätilanteissa ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.