Ajankohtaista

07.08.2017

Evidensia jälleen Kennelliiton yhteistyökumppani Koiramessuilla

Evidensia vastaa joulukuisen messu- ja näyttelytapahtuman eläinlääkäripalveluista.

Evidensia Eläinlääkäripalvelut ja Suomen Kennelliitto ovat solmineet yhteistyösopimuksen Koiramessujen 2017 eläinlääkäripalveluista. Sopimuksen myötä Evidensia vastaa joulukuisen messu- ja näyttelytapahtuman eläinlääkäripalveluista. Evidensialla on myös oma osasto Koiramessuilla.

– Olemme iloisia voidessamme jatkaa hyvää yhteistyötä, sanoo Kennelliiton toiminnanjohtaja Markku Mähönen. Koiramessut on iso tapahtuma, jossa on tärkeää huolehtia mahdollisimman hyvin eläinten hyvinvoinnista. Yhteistyö Evidensian kanssa on toiminut tapahtumassa erinomaisesti.

– Meille on kunnia-asia, että Suomen Kennelliitto valitsi Evidensian kumppanikseen ja näyttelyiden viralliseksi eläinlääkäriksi jo neljättä kertaa peräkkäin. Haluamme joulukuun näyttelyissä tarjota koirille parasta mahdollista hoitoa,  kuten teemme päivittäin Evidensia-eläinlääkäriasemillamme ympäri Suomen. Lämpimästi tervetuloa tapaamaan asiantuntijoitamme messuosastollemme, toivottaa Evidensia Eläinlääkäripalveluiden markkinointi- ja viestintäjohtaja Kaisa Barkman.

Koiramessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 8.–10.12. Suomen suurimmassa koiratapahtumassa järjestetään muun muassa Pohjoismaiden Voittaja 2017 -, Helsinki Winner 2017 – ja Voittaja 2017 -koiranäyttelyt, jotka tuovat Messukeskukseen tuhansia koiria yli 300 rodusta.

Yhteistyö on voimaa. Kuvassa vasemmalta Kennelliiton toiminnanjohtaja Markku Mähönen, Evidensian markkinointi- ja viestintäjohtaja Kaisa Barkman sekä Kennelliiton osastopäällikkö Kirsi Salmijärvi.