#100lemmikkiä

Evidensialaisten lahja sadalle apua tarvitsevalle lemmikille – Tule mukaan!

#100lemmikkiä #evidensia #suomi100

Joskus elämä yllättää, joskus meistä jokainen tarvitsee apua. Tällöin moni lemmikinomistaja on valmis tinkimään omista tarpeistaan taatakseen hyvinvointia rakkaalle eläinystävälleen. 

Siksi me evidensialaiset ympäri Suomen haluamme antaa Suomi100-juhlavuoden kunniaksi sadalle apua tarvitsevalle lemmikille 100 euron arvoisen lahjakortin eläinlääkäriasemillemme. Lahjakortit ovat voimassa kaikilla eläinlääkäriasemillamme Helsingistä Rovaniemelle, ja ne käyvät maksuvälineinä lemmikkien ruokiin, tarvikkeisiin ja eläinlääkäripalveluihin.

Lue lisää tiedotteesta

Onko sinua tai perhettäsi kohdannut yllättävä hätä – sairaus, työttömyys tai muu suru – ja tarvitsetko apua lemmikkisi hoitoon? Tai tunnetko jonkun apua tarvitsevan? Tai jonkun, joka auttoi sinua tiukan paikan tullen ja kaipaisi nyt itse tukea?

Jätä oma tarinasi oheisen lomakkeen kautta tai ilmianna tuntemasi avun tarvitsija! Aikaa hakemusten jättämiselle on 23.11. saakka.

Levitä tietoa #100lemmikkiä-tempauksesta ja kutsu tuntemasti eläinten ystävät mukaan jakamalla kampanjavideo sosiaalisessa mediassa. Kiitos, että autat meitä auttamaan!

#100lemmikkiä-video Facebookissa
#100lemmikkiä-video Youtubessa

Jättämällä hakemuksesi hyväksyt kampanjan säännöt

Kerro tarinasi tai ilmianna avun tarvitsija

Kaipaatko apua lemmikkisi terveyden hoitoon? Tarvitsetko lemmikillesi ruokaa tai tarvikkeita? Haluatko auttaa ystävääsi, joka on joskus auttanut sinua, mutta on nyt itse tuen tarpeessa? Jätä hakemus!
  • Kuvan koko max 8 Mt. Suositellut tiedostomuodot: .jpg, .png
  • Kirjoita tähän sähköpostiosoite, jolla saamme tarvittaessa sinuun, hakemuksen jättäjään, yhteyden.
  • Kirjoitan tähän puhelinnumero, jolla saamme tarvittaessa sinuun, hakemuksen jättäjään, yhteyden.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.