Henkilökunta

Margetta Salminen

Eläinlääkäri

Margetta on valmistunut vuonna 1979 Helsingin Eläinlääketieteellisestä Korkeakoulusta, suorittaen myös lihantarkastuseläinlääkärin sekä elintarvikehygieenikon tutkinnot. Margetta on keskittynyt suuntaamaan jatkokoulutuksen ja ammattitaidon edistämisen pelkästään pieneläinpraktiikkaan vuodesta 1984 alkaen.

Margetan sydäntä lähellä ammatillisesti ovat koirien ja kissojen pehmytkudoskirurgia, sisätaudit sekä iho- ja korvasairaudet, mutta kaikenlainen potilaiden ja heidän perheidensä hyvinvoinnin edistäminen on arvokasta. Margetta arvostaa erityisesti lemmikin merkitystä ihmiselle ja vastaanottokäynnin yhteydessä vuorovaikutusta lemmikin omistajan ja eläinlääkärin välillä.

Vapaa-aikana touhuilen aivan tavallisia kotiaskareita. Teen monenlaisia käsitöitä. Luen kaunokirjallisuutta. Lenkkeilen Nila-lapinporokoiran kanssa. Puuhailen Eetun, Eikan ja Alisan mummina. Tutkiskelemme maailmaa aviomieheni Mikon kanssa esim. Suomessa meloen jokia ja järviä ja ulkomailla kävellen luonnossa ja pikku kylissä.

Perehtyneisyys
  • Yleiskirurgia
  • Yleislääketiede
Kielitaito
  • English

Tutustu kaikkiin eläinlääkäreihimme

Varaa aika