Yritys

Tule meille töihin

Evidensia Eläinlääkäripalvelut on Suomen laajin, osaavin ja monipuolisin eläinlääkäriasemien verkosto, joka muodostui keväällä 2015 Animagin ja Univetin yhdistyessä ja liittyessä osaksi pohjoismaista Evidensiaa.

Hoidamme kissoja, koiria, eksoottisia eläimiä ja hevosia ja tarjoamme asiakkaillemme korkeatasoista, lämminhenkistä ja läsnä olevaa eläinlääkäripalvelua. Kehitämme yhdessä eläinlääkinnällisen hoidon tasoa Suomessa tarjoamalla osaajillemme laadukkaat työvälineet, parhaat käytännöt, ammatillista osaamisen kehittämistä, mahdollisuuksia työkiertoon eri klinikoilla sekä hyvää esimies- ja kollegatukea.

Tarjoamamme eläinlääkäripalvelut perustuvat suomalaiseen huippuosaamiseen. Suomessa Evidensiassa työskentelee noin 700 eläinlääkinnän ammattilaista yli 50 eläinlääkäriasemalla ja eläinsairaalassa yli 30 paikkakunnalla Helsingistä Rovaniemelle. Työntekijöistämme selvä enemmistö on naisia. Evidensialaisten keski-ikä on 35,8 vuotta ja työntekijöistä naisia on 94,9 % ja miehiä 5,1 %.

Meillä on myös useilla klinikoillamme Helsingin yliopiston eläinlääketieteellisen tiedekunnan myöntämät erikoistumisopinto-oikeudet pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäritutkintoon sekä perus- että syventävien opintojen opinto-oikeus. Lue lisää erikoistumisesta Evidensiassa

Meillä saat

  • mukavat työkaverit
  • ammatillisen työyhteisön
  • laadukkaan esimiestyön arjen tukena
  • hyvät koulutusmahdollisuudet
  • laajan kollegaverkoston
  • avoimen työilmapiirin
  • mahdollisuuden kehittyä
  • hyvät henkilöstöedut
  • ajanmukaiset laitteet ja työskentelytilat eläinlääkäriasemilla

Kasvamme kovaa vauhtia ja kutsumme joukkoomme mukaan ammattilaisia, jotka nauttivat työskentelystä yhdessä muiden kanssa. Teemme pitkäjänteisesti työtä myös alan kehittämiseksi.

Haemme jatkuvasti joukkoomme tiimipelaajia, jotka nauttivat työskentelystä yhdessä asiakkaitten ja muiden ammattilaisten kanssa.

Tule mukaan!

Mikäli meillä ei juuri nyt ole sopivaa avointa työtehtävää tarjolla, voit jättää meille avoimen hakemuksesi oheisen linkin kautta. Muistathan mainita hakemuksessasi mistä työtehtävästä olet kiinnostunut sekä sinulle sopivan maantieteellisen työskentelyalueen.

Säilytämme hakemuksia kuusi (6) kuukautta.

Jätä avoin hakemus